Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Γιασίν Μπενζιά: Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό
Γιασίν Μπενζιά: Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Αλγερινού χαφ της Λιλ

Γιασίν Μπενζιά: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν άλλο ένα παιχνίδι κόντρα στην Κρασνοντάρ, αλλά μετά το 4-0 του πρώτου ματς έχει τεράστιο προβάδισμα. Η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτό θα βοηθήσει στο να έρθουν ποιοτικοί παίκτες που μπορεί το κασέ τους να ήταν απαγορευτικό για Ελληνική ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός χαφ με επιθετικές αρετές, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ενίσχυσης στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης. Ο παίκτης που θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου είναι η βασική προτεραιότητα ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη.

Γιασίν Μπενζιά: Δεν τον έχει ξεχάσει ο Ολυμπιακός

Η πλευρά των Πειραιωτών είχε διαψεύσει στις αρχές Αυγούστου τις διαπραγματεύσεις με τον Αλγερινό μέσο ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Λιλ. Ενδεικτικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στις προπονήσεις της βασικής ομάδας, παρά προπονείται με το δεύτερο γκρουπ έχοντας συμβόλαιο ως το 2021.

Φυσικά, η διαφαινόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας θα φέρουν σημαντική μεταγραφική ενίσχυση και ο Μπενζιά, σύμφωνα με τους Γάλλους, ενδέχεται να αποτελέσει μία από τις κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments