Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Καμία εξέλιξη για το μέλλον του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Καμία εξέλιξη για το μέλλον του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το μέλλον του νεαρού.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο υπάρχει ένα ανοιχτό μέτωπο με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτό δεν είναι άλλο από το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάννη. Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τον Γιάννη Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αποσπάσει το “ναι” και από τον νεαρό ακραίο. Ωστόσο οι συζητήσεις δεν κατέληξαν κάπου.

Το συμβόλαιο του νεαρού ακραίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει προσπάθειες προκειμένου να γίνει πώληση του παίκτη τώρα για να μη χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα ποσό που φτάνει το 1.5 εκατομμύρια ευρώ και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Καμία αξιόλογη πρόταση

Σύμφωνα με την “Πράσινη” δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να καλύπτει τα θέλω του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: “Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι, για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Η πλευρά του παίκτη έχει διαμηνύσει στον Νίκο Νταμπίζα, ότι δεν μπορεί να φέρει την πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ, για να αποχωρήσει και αν δεν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ημέρες, ο παίκτης θα παραμείνει στους «πρασίνους».

Από κει και πέρα, αν δεν γίνει κάποια ανατροπή και δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τα οικονομικά δεδομένα, που του έχει προτείνει ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να έχει τόσο συχνές συμμετοχές, όσο πέρυσι, αφού από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλη ομάδα και θα είναι εν δυνάμει ελεύθερος. Σε κάθε περίπτωση θα είναι «εγκληματικό» να χάσει τον παίκτη ελεύθερο ο Παναθηναϊκός και να μην τον ανανεώσει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments