Ελλάδα

Αίγιο: Καβάλησε πεζοδρόμιο, συνέθλιψε την γιαγιά με το εγγονάκι και προσπάθησε να διαφύγει

Αίγιο: Καβάλησε πεζοδρόμιο, συνέθλιψε την γιαγιά με το εγγονάκι και προσπάθησε να διαφύγει
Αίγιο: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις σχετικά με τον 28χρονο δράστη της τραγωδίας.

Ένα μήνα μετά τη βάφτισή του “έφυγε” από τη ζωή το μικρό αγγελούδι στο Αίγιο όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε τη γιαγιά του και το ίδιο εκσφενδονίζοντάς τους δεκάδες μέτρα μακριά. Ενώ προσπάθησε να διαφύγει.Ο μικρός Γιαννάκης και η γιαγιά του Ευαγγελία απολάμβαναν την απογευματινή τους βόλτα όταν ένας 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και τους παρέσυρε στο θάνατο.

Μιλώντας στο pagenews ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ερινέου Παναγιώτης Περλέγκας ανέφερε συγκλονισμένος: “Κανείς μας δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που μας συνέβη. Ο πατέρας που έχασε τη μάνα του και το παιδί του στο δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τον προηγούμενο μήνα είχαν βαφτίσει τον μικρό Γιαννάκη”.

Ο κ. Περλέγκας ανέφερε επίσης: “Όπως μου είπαν γιατί δεν ήμουν μπροστά στο δυστύχημα ο 28χρονος οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κατευθυνόμενος στο Αίγιο. Στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τη γιαγιά που κρατούσε το καροτσάκι με το παιδί”.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ασυνείδητος οδηγός προσπάθησε να φύγει και να κρύψει το αυτοκίνητό του σε παραλία ενώ ο ίδιος είχε κρυφτεί σε μια βάρκα. Όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας. Η κηδεία της γιαγιάς και του μικρού σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει αύριο.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα». Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο , χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες αναφορές, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε , έπεσε στη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments