Ελλάδα

Αίγιο: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων – Υπήρχε και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο

Αίγιο: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων – Υπήρχε και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο
Αίγιο: Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε μια 67χρονη γιαγιά και το 1,5 έτους εγγονάκι της.

Αίγιο: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αιγίου από τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους μόλις 1,5 ετών και της 67χρονης γιαγιάς του, που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο του 28χρονος δόκιμου του Πολεμικού Ναυτικού. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (25/8), με τον 28χρονο να χάνει τον έλεγχο του του αυτοκίνητου, το οποίο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε με σφοδρότητα τη γιαγιά και το παιδί, εκτοξεύοντάς τους κάποια μέτρα μακριά.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι ενέργειες που βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας. Ο οδηγός, που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη γιαγιά και στο βρέφος, όχι μόνο δεν παρείχε τις πρώτες βοήθειες στα θύματά του, αλλά τα εγκατέλειψε και προσπάθησε να κρυφτεί σε μια βάρκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, στο αυτοκίνητο που σκότωσε το βρέφος και τη γιαγιά του στις Καμάρες του Αιγίου, επέβαινε και άλλο ένα άτομο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο του 28χρονου και φέρεται να έπαθε σοκ τη στιγμή του τροχαίου. Ο οδηγός σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω και την εγκατέλειψε σοκαρισμένη με κάποιους να αναφέρουν ότι εκείνη λιποθύμησε. Η γυναίκα έχει δώσει ήδη κατάθεση στην Αστυνομία για τη στιγμή του τροχαίου.

Αίγιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που σκοτώθηκε στο τροχαίο (vid)

«Η ψυχούλα μου είχε ανοίξει το κεφαλάκι του, το είδα, το πήρα αγκαλιά, το φίλησα. Και η μανούλα μου… Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν ελεύθερο γιατί θα κάνω κακό», δήλωνε συντετριμμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, ο οποίος έχασε και τη μητέρα του στο δυστύχημα. Ωστόσο, ο εισαγγελέας από Ναυτοδικείο Πειραιά αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον δράστη, προκαλώντας οργή στην οικογένεια των θυμάτων, αλλά και σε ολόκληρη την πόλη.

«Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου, η πεθερά μου…» φώναζε απαρηγόρητη η μητέρα του μωρού. Όπως υποστηρίζει μάλιστα ο 28χρονος ήταν μεθυσμένος. Το βίντεο ντοκουμέντο με την ασημί BMW που σκότωσε γιαγιά και εγγονό συμπληρώνει το παζλ του δυστυχήματος που συγκλονίζει το Αίγιο. Οι γονείς του μωρού ανεβαίνουν τον δικό τους Γολογοθά. Ο οδηγός που είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο στη στροφή, καβάλησε το πεζοδρόμιο και θέρισε γιαγιά και εγγονό που βρισκόταν μέσα στο καροτσάκι του εκσφενδονίζοντάς τους μέτρα μακριά. Τα σημάδια στο οδόστρωμα από την BMW σταματούν περίπου 150 μέτρα μακριά από το σημείο της παράσυρσης.

Μάλιστα, ο δράστης αμέσως μετά το συμβάν ήταν ιδιαίτερα προκλητικός. Ενδεικτικός της προκλητικότητας του είναι ο διάλογος που είχε με αυτόπτη μάρτυρα της τραγωδίας. «Ρε τι έκανες εδώ πέρα;» φέρεται να είπε ο αυτόπτης στον 28χρονο οδηγό. «Εντάξει δεν έγινε τίποτα, γεια σας» απάντησε σύμφωνα με περίοικο ο δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments