Ελλάδα

Έλλη Στάη: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της στο OPEN

Έλλη Στάη: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της στο OPEN
Έλλη Στάη: Η Νίκη Λυμπεράκη είναι αυτή που θα αναλάβει πλέον την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Έλλη Στάη: Εδώ και αρκετούς μήνες είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι η Νίκη Λυμπεράκη θα αποτελούσε την αντικαταστάτρια της Έλλης Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Από το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) η εν λόγω φήμη επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο. Το OPEN ανακοίνωσε πως η Νίκη Λυμπεράκη θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού από την 1η Σεπτεμβρίου, ευελπιστώντας πως με την επιλογή του αυτή θα βοηθήσει στην άνοδο της τηλεθέασης.

«Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη από την 1η Σεπτεμβρίου γίνεται μέλος της οικογένειας του OPEN, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Το “Ανοιχτό Κανάλι” υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα για να προσφέρει ένα πιο δυνατό ενημερωτικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό. Το OPEN καλωσορίζει την Νίκη Λυμπεράκη στο δυναμικό του, σε μια συνεργασία με αφετηρία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται καθημερινά στις 19.00», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το OPEN.

Νίκη Λυμπεράκη: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

H Νίκη Λυμπεράκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά δεν άσκησε ποτέ τη δικηγορία, καθώς από φοιτήτρια ήδη εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Από το 2002, οπότε και άρχισε η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, έως σήμερα, έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Εργάστηκε στο κανάλι του ΣΚΑΪ από τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο. Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια είχε αναλάβει με ιδιαίτερη επιτυχία την παρουσίαση της εκπομπής Ρουά Ματ. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments