Ελλάδα

Ξενοδοχείο στην Πάτρα απαγόρευσε σε γαμπρούς να βγάλουν φωτογραφίες στα δωμάτια

Ξενοδοχείο στην Πάτρα απαγόρευσε σε γαμπρούς να βγάλουν φωτογραφίες στα δωμάτια
Ένα ξενοδοχείο στην Πάτρα δεν επέτρεψε σε επτά γαμπρούς να βγάλουν φωτογραφίες στα δωμάτια του, καθώς τα δικαιώματα για την φωτογράφηση εντός των χώρων του ξενοδοχείου τα έχει φωτογράφος από το Λονδίνο.

Επεισόδιο απειλήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας όταν κατά τη διάρκεια φωτογράφησης μελλόνυμφων που είχαν νοικιάσει δωμάτια για την προετοιμασία του γαμπρού ή της νύφης αλλά και την παραμονή τους εκεί την πρώτη νύχτα του γάμου τους απαγορεύθηκε να γίνει η φωτογράφιση. Ως δικαιολογία τους δόθηκε πως τα δικαιώματα για φωτογραφίσεις μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου τα έχει ένας φωτογράφος από το Λονδίνο και ότι το μόνο που επιτρεπόταν ήταν φωτογραφίες με κινητό.

Όπως είναι λογικό οι φωτογράφοι έπαθαν σοκ στο άκουσμα της είδησης αυτής. Εκείνη την ημέρα 7 γαμπροί βρίσκονταν στα δωμάτιά τους και ντύνονταν για ανέβουν στη συνέχεια τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη τους. Μάλιστα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, είχαν καλέσει και τον φωτογράφο του γάμου να απαθανατίσει την προετοιμασία πριν από το μυστήριο. Όντως 7 φωτογράφοι της Πάτρας, ανέβηκαν στα δωμάτια, απεικόνισαν την προετοιμασία στις ψηφιακές τους μηχανές, όταν όμως έφθασε η ώρα να κατέβουν στο λόμπι μαζί με τους γαμπρούς υπεύθυνος του ξενοδοχείου τους σταμάτησε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «dete.gr», εκείνος τους ενημέρωσε ότι απαγορεύεται η φωτογράφιση εντός των χώρων του ξενοδοχείου, καθώς στους συγκεκριμένους χώρους έχει δικαιώματα ένας Βρετανός φωτογράφος. Έμειναν άναυδοι τόσο οι γαμπροί που είχαν πληρώσει για το δωμάτιο που θα έμεναν με τη νύφη, αλλά και οι επαγγελματίες πατρινοί φωτογράφοι οι οποίοι πρώτη φορά αντιμετώπιζαν τέτοια κατάσταση. Μάλιστα ο υπεύθυνος ενημέρωσε ακόμη πως τα πνευματικά δικαιώματα όλων των φωτογραφιών εντός του χώρου έχουν πουληθεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου στην Βρετανία.

Τότε ήταν που απειλήθηκαν να γίνουν επεισόδια εντός του ξενοδοχείου. Αρκετοί από τους γαμπρούς ήταν έξαλλοι και φώναζαν στον ιδιοκτήτη, καθώς οι ίδιοι είχαν πληρώσει για τα δωμάτια και γενικότερα για την προετοιμασία του γάμου τους, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν το αυτονόητο. Στο τέλος, όμως, έφυγαν άπαντες άπραγοι. Οι φωτογράφοι αλλά και οι γαμπροί επεσήμαναν πάντως πως η φωτογράφηση της «εξόδου» του μελλόνυμφου είναι κάτι το συνηθισμένο και θα έπρεπε η Διεύθυνση του ξενοδοχείου να ενημερώσει πριν εισπράξει τα χρήματα για το «κλείσιμο» των δωματίων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments