Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τρίτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τρίτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Αναλυτικά η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Βροχές παρά τις υψηλές θερμοκρασίες προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019. Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, τονίζει ότι ο καύσωνας αναμένεται να υποχωρήσει ελάχιστα και κυρίως στα βορειοδυτικά αναμένονται τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη (27/8/19) τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσει λιακάδα σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι και κυρίως στα πολύ ορεινά τμήματα της χώρας, από την Ήπειρο μέχρι την Πέλλα δεν αποκλείονται οι παροδικές μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

Οι βοριάδες παραμένουν σε όλη τη χώρα και θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ, ενώ στα βορειοδυτικά τμήματα των Κυκλάδων δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει αισθητά και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Η πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου για το επόμενο 10ήμερο

Την πρόβλεψή του για τον καιρό τις επόμενες 10 μέρες στην Ελλάδα έκανε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook. Η ανάρτησή του: “Ο καιρός το επόμενο 10ήμερο με μια ματιά! Κάθε μέρα κι ένα “τσικ” λιγότερη ζέστη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments