Lifestyle

Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Έχασε τα χρήματά του στον ιππόδρομο

Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Έχασε τα χρήματά του στον ιππόδρομο
Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Η εξομολόγηση της Μπετίνας Τσοπέη για τον τρόπο που ξόδεψε μέρος της περιουσίας του ο αείμνηστος δημοσιογράφος.

Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Ο γνωστός δημοσιογράφος “έφυγε” από τη ζωή στις 17 Αυγούστου. Η επιστήθια φίλη του και αδερφή της Κορίνας Τσοπέη, Μπετίνα, μίλησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα για τη γνωριμία της με τον γνωστό κοσμικογράφο, το πάθος που είχε με τον ιππόδρομο, ενώ αποκάλυψε και που άφησε την περιουσία του.

«Ανήσυχο πνεύμα, φοβερή πένα, μοναχικός άνθρωπος. Δεν παντρεύτηκε ποτέ, δεν έκανε οικογένεια. Ούτε αδέρφια είχε, καθώς ήταν μοναχοπαίδι. Κάτι μακρινούς συγγενείς μόνο σε Αυστραλία και Αμερική. Τον πρωτογνώρισα το 1964, όταν ήρθε στο σπίτι μας να πάρει μια συνέντευξη στην αδερφή μου. Έκτοτε, παραμείναμε φίλοι. Αν ο Δημήτρης δεν είχε αυτό το φοβερό πάθος, να παίζει στον ιππόδρομο, θα είχε σήμερα μεγάλη περιουσία, αλλά έχασε όλα του τα χρήματα εκεί.

Τρία ακίνητα του έμειναν, δύο διαμερίσματα και ένα μαγαζί, τα οποία έγραψε στην κυρία από τις Φιλιππίνες που τον φρόντιζε τα τελευταία χρόνια. Της τα έκανε δώρο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά αρκετές δεκαετίες πίσω, να του έχει δώσει χρήματα ο παραγωγός Σπύρος Σκούρας για να πάρει το αεροπλάνο και να παρευρεθεί στο γάμο της αδερφής μου στο Λος Άντζελες και ο αθεόφοβος να τα τρώει στον ιππόδρομο. “Να μην ταϊσω τα αλογάκια;” έλεγε», εξομολογείται η Μπετίνα Τσοπέη.

Τα μυστικά του Ωνάση και ο Λυμπερόπουλος

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του καριέρας γνώρισε εκατοντάδες προσωπικότητες του εγχώριου και παγκόσμιου τζετ – σετ, ωστόσο κυριότερη όλων, ήταν η φιλία του με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είχε φτάσει να εκμυστηρευτεί πολλά από τα μυστικά του στον Λυμπερόπουλο, τα οποία επιθυμούσε να βγουν στη δημοσιότητα μόνο μετά τον θάνατό του. Ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, ανέφερε ότι στις συνομιλίες που είχε με τον Λυμπερόπουλο, είχε ακούσει αρκετές φορές τις… προειδοποιήσεις του: «Πρόσεξε, μικρέ, αυτά που λέμε θα τα γράψεις μετά τον θάνατό μου. Μη δω τίποτα με ανοιχτά τα μάτια μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα».

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά στον Νίκο Νικόλιζα από το δωμάτιο 501 του Θεραπευτικού Κέντρου Αποκατάστασης: «Ο Ωνάσης κάποτε μου είχε πει: «Τα μεγάλα μυστικά βγαίνουν μετά θάνατον». Και με τον Αρίστο είχαμε υπογράψει χαρτί για κάποια πράγματα που μου είχε εκμυστηρευτεί και θα τα έβγαζα στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments