Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα (26/8)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα (26/8)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Κριός Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Βάλτε ψηλά στάνταρ και μην τα ρίχνετε για κανέναν. Πρέπει να ρισκάρετε κάτι για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να συμβιβαστεί με λιγότερα από αυτά που σας αξίζουν. Αξίζετε τον βραχυπρόθεσμο αγώνα

Ταύρος Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Οι άλλοι μπορεί να μην βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο τρόπο. Θέλετε να περιορίσετε τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας μέχρι το τέλος της ημέρας. Αντί να περιμένετε να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, κάντε αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να γίνει και όταν οι άλλοι είναι έτοιμοι θα σας προφτάσουν.

Δίδυμοι Κάρτα: Η Δύναμη

Μερικές φορές η απαλή καρδιά σας μπορεί να σας παρασύρει και αυτό σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να την προστατεύσετε ενώ είστε ακόμα μπορείτε. Μπορεί να σκέφτεστε ότι επιτρέποντας στους άλλους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν ή να σας καθοδηγήσουν όταν έχετε ήδη πάρει αποφάσεις μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση.

Καρκίνος Κάρτα: Η Σελήνη

Πολλά λόγια και όχι αρκετές πληροφορίες είναι η μορφή της ρηχής κουβέντας που σας κάνει να προτιμάτε να μείνετε σιωπηλοί.

Λέων Κάρτα: Ο Διάβολος Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσέξτε να μην σας γίνει εμμονή με την αγορά πραγμάτων που έχουν έκπτωση και που νομίζετε ότι χρειάζεστε μέχρι τα οικονομικά σας είναι οργανωμένα και να ξέρετε τι μπορείτε να χαλάσετε.

Παρθένος Κάρτα: Το Άστρο

Ακούστε την καρδιά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ειδικά τους πνευματικούς σας οδηγούς. Ζητήστε από το σύμπαν να σας δώσει μια άλλη ευκαιρία. Στη συνέχεια, δώστε προσοχή και ακούστε.

Ζυγός Κάρτα: Το άρμα

Έχετε πολλούς λόγους που σας κάνουν να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι στη δουλειά σας. Όταν συνεχίζετε να δοκιμάζετε τα νερά και βγαίνετε με άδεια χέρια, είναι ώρα να το αφήσετε.

Σκορπιός Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Αγαπάτε την καλή ζωή και όλα όσα φέρνει. Έχετε πίστη στις επιλογές σας, ειδικά αν γνωρίζετε ήδη πού πηγαίνετε. 

Τοξότης Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Η επιθυμία σας να εξοικονομήσετε χρήματα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να μην ξέρετε τι θέλετε. Ο φόβος σας είναι αυτός που καθιστά δύσκολη την απόφαση.

Αιγόκερως Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Μπορεί να βρεθείτε να ψάχνετε αυτό που δεν μπορείτε να πάρετε από ένα άτομο που θέλετε να έρθει κοντά σας. Οι περίπλοκες σχέσεις, όταν δουλεύονται μεταξύ φίλων που αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλο, μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά αντί να απομακρυνθείτε.

Υδροχόος Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας Είναι μια ημέρα ελέγχου και αποφάσεων. Βρίσκεστε στη θετική θέση να βλέπετε αποτελέσματα να έρχονται από τις προσπάθειές σας, ειδικά αν είστε ειλικρινείς και παραμένετε επίμονοι.

Ταρώ Ιχθύες Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Μια νέα ευκαιρία μπορεί να σας δελεάσει να αφήσετε αυτά που έχετε ήδη επειδή μοιάζει να μπορεί να φέρει κάτι μεγαλύτερο και καλύτερα στο δρόμο σας. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν το νέο είναι καλύτερο από το δοκιμασμένο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments