Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις (26/8)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις (26/8)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Κριός 

Είστε γεμάτοι από όνειρα και φιλοδοξίες, αγαπητοί Κριοί! Το μόνο που φαίνεται να σας κρατά πίσω στην πραγμάτωσή σας, είναι κάποιο αίσθημα ανασφάλειας.

Όμως αυτή την περίοδο τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας. Μπορείτε να παραμερίσετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων… Και αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε για να αρχίσετε να υλοποιείτε τα όνειρά σας!

Ταύρος

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με κάποια μικρή απογοήτευση, αγαπητοί Ταύροι. Έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε.

Δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας καταβάλει αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάει χαμένος ο κόπος που έχετε καταβάλει εδώ και καιρό.

Αυτό που σας χρειάζεστε, είναι να κάνετε μια επιθεώρηση στη στρατηγική σας και να είστε πιο υπομονετικοί. Μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτή την δύσκολη φάση!

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος κυριαρχούν στη σκέψη σας, αγαπητοί Δίδυμοι. Γνωρίζετε ότι κάποιοι από αυτούς έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, γι’ αυτό θέλετε να τους αφιερώσετε περισσότερο μέρος του χρόνου σας. Ακούστε με προσοχή όσα τους ταλαιπωρούν και επιστρατεύστε την ρεαλιστική οπτική σας. Μπορείτε να τους δώσετε ορθές συμβουλές και αποδοτικές λύσεις. Όσο κι αν σας κουράσει αυτή η διεργασία, πρέπει να παραμείνετε χαλαροί για να καταφέρετε να τους στηρίξετε.

Καρκίνος

Κάπως ιδιόρρυθμη θα σας φαντάζει η έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ίσως να έχετε κλυδωνισμούς στη διάθεσή σας και η οπτική σας να είναι νεφελώδης. Πολλά αποκτούν μια δυσοίωνη πτυχή στο μυαλό σας κι αυτό σας μελαγχολεί. Είναι στο χέρι σας να μην ενδώσετε σε αυτό το κλίμα, γιατί σας εμποδίζει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Πρέπει συνειδητά να κοιτάξετε το ποτήρι ως μισογεμάτο, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Λέων

Είστε γεμάτοι ενέργεια και λαχτάρα για ζωή με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτά θα είναι τα εργαλεία σας για να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας στα χέρια σας. Ο στόχος θα είναι να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σε αυτά που πραγματικά θέλετε… Σε αντίθετη περίπτωση, ρισκάρετε να χάσετε κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μια τάση σας προς την έπαρση μπορεί να θίξει κάποιους!

Παρθένος

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, αγαπητοί Παρθένοι! Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας πρέπει να οργανωθείτε πιο άρτια, με ένα πρόγραμμα στραμμένο στο απώτερο μέλλον. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις χωρίς να πιεστείτε στο μεταξύ. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα τώρα, χειριστείτε μόνο όσα έχετε σε εκκρεμότητα και να έχετε εμπιστοσύνη στο ρεαλιστικό σας κριτήριο!

Ζυγός

Το σύμπαν διαχέει εύνοια σε κάθε εγχείρημά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας είναι η ιδανική στιγμή για να ορμήσετε πρόσω ολοταχώς. Τολμήστε να κυνηγήσετε ακόμα και στόχους ή φιλοδοξίες σας που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία και μην παραδοθείτε εύκολα: Έχετε όλα τα φόντα να οργανωθείτε άρτια για να χειριστείτε άμεσα την κάθε πρόκληση. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα!

Σκορπιός

Η κρίση σας θα είναι κάπως νεφελώδης με την έναρξη της εβδομάδας, αγαπητοί Σκορπιοί. Νιώθετε σαν να μην μπορείτε να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν. Το ίδιο ισχύει και για τις προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι λίγος χρόνος συγκέντρωσης για να καθαρίσετε τη σκέψη σας και να αποφασίσετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Ορίστε τα βήματά σας και χειριστείτε ένα θέμα την κάθε φορά!

Τοξότης

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτές οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες και από τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας. Αυτό το κλίμα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αίσια οπτική για το μέλλον, να προχωρήσετε με αναπτερωμένη την αυτοπεποίθησή σας. Είστε σε σωστή πορεία και στην καλύτερη φάση σας για να υλοποιήσετε όλα τα όνειρά σας!

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε το παραμικρό που προκύπτει, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αυτό είναι ο λόγος που χάνετε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων! Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι αποκύημα των φαντασίας σας. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη απ’ αυτό που νομίζετε. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και μην βυθίζεστε σε ανύπαρκτες απελπισίες. Ηρεμήστε, αδειάστε τη σκέψη σας και χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και να αντικρίσετε ρεαλιστικά το κάθε πρόβλημα!

Υδροχόος

Έχετε πιέσει τον εαυτό σας πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι. Γι’ αυτό αρχίζει να σας καταβάλει η εξουθένωση του σώματος και του πνεύματός σας. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορείτε να καταλήξετε σε ορθές κρίσεις, να κάνετε λάθη ή αβλεψίες που δεν ωφελούν την πορεία σας. Ωστόσο η έναρξη της νέας εβδομάδας θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχθείτε. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Μετά θα επιστρέψετε στη δράση με δυναμισμό και αποφασιστικότητα!

Ιχθύες

Παλεύετε σε τόσα πολλά μέτωπα, που βρίσκεστε στα πρόθυρα της εξουθένωσης! Αγαπητοί Ιχθύες, είναι επιβεβλημένο να κάνετε ένα διάλειμμα από όλη αυτή την πίεση. Πρέπει να ξεκουραστείτε, για να καθαρίσετε το μυαλό και να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας. Μετά ορίστε ένα λειτουργικό πρόγραμμα, που θα σας επιτρέπει να χειριστείτε ένα θέμα την κάθε φορά χωρίς να αγχώνεστε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments