Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (26/8/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (26/8/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (26/8/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (26/8/19).

Κριός

Σήμερα να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που είναι μανιακοί με τον έλεγχο. Μπορεί στο πρώτο ραντεβού να σας φαίνονται μια χαρά, αλλά αν πραγματικά ακούσετε αυτά που λένε, θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αντιληφθείτε τις ενδείξεις.

Ταύρος

Είστε υπέρ της ποιότητας και όχι της ποσότητας και αν το άτομο με το οποίο βγαίνετε τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί να ελέγξει την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνει, θα πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Σίγουρα περνάτε καλά μαζί αλλά αν ξεπεράσουν τα όρια, τα πράγματα θα γίνουν άσχημα και εσείς δεν θέλετε να έχετε καμία ανάμειξη σε αυτό!

Δίδυμοι

Ο παραδοσιακός τρόπος δεν θα σας βγάλει πουθενά. Δείπνο για ραντεβού; Βαρετό! Αν θέλετε να γοητεύσετε κάποιον/α κάντε κάτι ξεχωριστό. Πηγαίνετε για σνόουμπορντ, Πηγαίνετε με το αυτοκίνητο μια εκδρομή. Ό,τι και αν κάνετε φροντίστε να είναι διασκεδαστικό.

Καρκίνος

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, οπότε όταν κάνετε σχέδια για το ραντεβού σας, αναλάβετε τον έλεγχο και διατηρήστε τον. Εξαρτάται από εσάς να πάρετε όλες τις αποφάσεις, από το τι ώρα θα συναντηθείτε μέχρι σε ποιο εστιατόριο θα δειπνήσετε. Θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή με όλους αυτούς τους φοβητσιάρηδες εκεί έξω.

Λέων

Κορίτσια και αγόρια, πότε ήταν η τελευταία φορά που βουρτσίσατε τα δόντια σας; Μην χαλαρώνετε σε θέματα προσωπικής υγιεινής τώρα. Μπορεί να νομίζετε ότι ο/η άλλος/η δεν θα το προσέξει, αλλά κάνετε λάθος. Τίποτα δεν θα πάει στραβά αν είστε πάντα καθαροί με σιδερωμένα ρούχα και έτοιμοι για όλα!

Παρθένος

Μια τεταμένη κατάσταση στη δουλειά σας μπορεί να βγει εκτός ελέγχου και είστε οι μόνοι που μπορείτε να βάλετε ένα τέλος. Οι δημιουργικές σας λύσεις θα βοηθήσουν να διορθώσετε τα πράγματα και παράλληλα μπορεί να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κατάλληλου ανθρώπου.

Ζυγός

Με όλο λόγια και καθόλου έργα δεν θα δημιουργήσετε την καλύτερη εντύπωση σήμερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, δε χρειάζεται να μιλάτε πολύ για αυτά. Απλά απολαύστε το ραντεβού σας. Αντ’ αυτού συζητήστε για τις φιλοδοξίες σας, τους στόχους σας και τα όνειρά σας.

Σκορπιός

Σκεφτείτε να κάνετε κάτι στο σπίτι για το επόμενό σας ραντεβού. Βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας στην αντιμετώπιση της άσχημης οικονομικής κατάστασης και κρατήστε τα σχέδια σας απλά και ανέξοδα. Τι λέτε για μια ρομαντική βραδιά με ταινία στον καναπέ;

Τοξότης

Ακολουθήστε τη ροή ενέργειας που ελέγχει τους κιρκάδιους ρυθμούς σας – το σίγουρο είναι ότι ευνοεί τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αντί να βρεθείτε με το αντικείμενο του πόθου σας κατά τις βραδινές ώρες, δοκιμάστε να συναντηθείτε για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα. Ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα (θα έχετε και μια δικαιολογία για να φύγετε αν το ραντεβού σας δεν πάει καλά).

Αιγόκερως

Σήμερα επεκτείνετε τη διαδικτυακή σας δράση. Συμμετέχετε σε καινούργιες ομάδες που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Φανταστείτε περιπετειώδη, αστεία προσωπικά προφίλ. Θα προσελκύσετε κάθε είδους ερωτικές προοπτικές.

Υδροχόος

Αρχίστε να λέτε όχι. Μπορεί να μιλάτε με αυτό το άτομο διαδικτυακά αλλά αν δεν λαμβάνετε σημάδια θερμής ανταπόκρισης ίσως να μη θέλετε να συναντηθείτε από κοντά. Δεν είναι κακό να είστε ειλικρινείς μαζί τους. Με μερικές συζητήσεις on-line δεν σημαίνει ότι τους χρωστάτε κάτι.

Ιχθύες

Μια δύσκολη κατάσταση θα δοκιμάσει την υπομονή και την ψυχραιμία σας σήμερα. Αποφύγετε να αντιδράσετε άμεσα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Αναλύστε τις συμπεριφορές όλων των εμπλεκομένων και δράστε ανάλογα. Μην αφήνετε τη συναισθηματική σας τοξικότητα να σας δηλητηριάσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments