Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Επαναπροσέγγιση σε Παναθηναϊκό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Επαναπροσέγγιση σε Παναθηναϊκό
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Υπό τον φόβο να μείνει ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο νεαρός έχει προσεγγίσει και πάλι τον Παναθηναϊκό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Αύγουστος ολοκληρώνεται, μαζί ολοκληρώνεται και η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εξακολουθεί να βρίσκεται στον… αέρα. Έμεινε στον πάγκο για 90 λεπτά απέναντι στη Λαμία, με τον Δώνη να προτιμά να μην κάνει τρίτη αλλαγή παρά να τον περάσει στο γήπεδο. Πιθανόν ένα πιο… επίσημο «μήνυμα» προς την πλευρά του παίκτη, που από τον Ιούνιο και έπειτα δεν έκανε ποτέ προσέγγιση στον Παναθηναϊκό για να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Οχι πως έκανε ο Παναθηναϊκός κάποια δεύτερη. Ο Νταμπίζας κατέθεσε την πρότασή του στις αρχές Ιουνίου και έμεινε σε αυτή. Καμία επαναπροσέγγιση, καμία νέα πρόταση που πιθανόν θα έκλεινε την ψαλίδα και θα έδινε ελπίδες παραμονής ενός παίκτη το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε δέκα μήνες και ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον χάσει δίχως οικονομικό αντάλλαγμα.

Στο σημείο… μηδέν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η υπόθεση, είναι προφανές πως χαμένες θα βγάλει και τις δύο πλευρές. Διότι χωρίς νέο συμβόλαιο, ο Χατζηγιοβάνης κινδυνεύει να παραμείνει ανενεργός. Κάτι που δε θα αποτελούσε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για την καριέρα και φυσικά τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αν δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του, κινδυνεύει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία χωρίς το παραμικρό όφελος. Τον Γενάρη αποκλείεται να βρει τα χρήματα που ζητάει, αφού θα είμαστε έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του. Ουσιαστικά, αν δεν προκύψει επέκταση του συμβολαίου, ο Χατζηγιοβάνης ίσως να εξελιχθεί σε ξένο σώμα για την ομάδα. Ιδιαίτερα όταν θα είναι 100% έτοιμος ο Μολό και όταν θα μπει και ο Μπεκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες και μετά το «μήνυμα» της Λαμίας, η πλευρά του Χατζηγιοβάνη επαναπροσέγγισε τον Παναθηναϊκό προκειμένου να κάτσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και ίσως να προκύψουν εντός των επόμενων ημερών εξελίξεις, ιδιαίτερα αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των παικτών που δε βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας.

Όσον αφορά τα οικονομικά της υπόθεσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη πρόταση που έγινε από τον Παναθηναϊκό στον Χατζηγιοβάνη ήταν έναντι 120.000 ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να ζητάει περίπου 200.000 ευρώ. Παράλληλα, οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως τιμή πώλησης το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία ήταν περίπου στα μισά χρήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments