Αθλητισμός

Τσόρι Ντομίνγκες: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Τσόρι Ντομίνγκες: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Τσόρι Ντομίνγκες: Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Τσόρι Ντομίνγκες: Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστή η επιθυμία του Τσόρι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά θέλει να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και τα επόμενα χρόνια. Σε πρώτη φάση δεν τον ενδιαφέρει να γίνει προπονητής και πιστεύει ότι η θέση του σκάουτερ του ταιριάζει καλύτερα. Αυτή τη θέση αναμένεται να πάρει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί πολλοί να απόρησαν με το γεγονός ότι ο Τσόρι ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρωσία για το παιχνίδι με την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ του Champions League. Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος της ομάδας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να αναλάβει πόστο το προσεχές διάστημα.

Τσόρι Ντομίνγκες: Έρχονται οι ανακοινώσεις

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», το πιθανότερο είναι εκείνο κοντά στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, ο Τσόρι βρίσκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα και έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της από σουίτα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ίσως μετά τον αγώνα με τους Ρώσους να υπάρξουν και οι επίσημες ενημερώσεις για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι Πειραιώτες έχουν δημιουργήσει δίκτυο σχέσεων με διάφορες χώρες του εξωτερικού, ενώ παράλληλα θέλει να αξιοποιήσει τη «θερμή» σχέση με τον Τσόρι όλα αυτά τα χρόνια. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του στο τμήμα σκάουτινγκ. Αν θα είναι δηλαδή κατάσκοπος του επόμενου αντιπάλου ή θα ασχοληθεί με την Λατινική Αμερική και ειδικότερα την Αργεντινή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments