Άποψη

Αλέφαντος: Με αυτούς τους δύο γελάει η κοινωνία

Αλέφαντος: Με αυτούς τους δύο γελάει η κοινωνία
Ο Νίκος Αλέφαντος τα βάζει όλα στο... μίξερ και σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τις εξελίξεις στην ΑΕΚ με Καρντόσο, τις φήμες για τους επόμενους προπονητές, αλλά φυσικά και τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Βάλτε στο ίντερνετ βίντεο που λέω τον Ιούνιο ότι ο Καρντόσο της ΑΕΚ θα φύγει σε 2 μήνες! Με τίτλο “αυτά θα διδάξεις”; Από τον Ιούνιο είπα στην τηλεόραση ότι ο Μελισσανίδης σε 2 μήνες θα τον έδιωχνε. Και τώρα λέει Κωστένογλου και Ατματσίδης, γελάει η κοινωνία. Είναι αυτοί προπονητές; Να μας πουν ποιες ομάδες έχουν αναλάβει, έστω στη Β’ Εθνική, ποιες ανέβασαν και ποιες έσωσαν. Πού πήγαν στο εξωτερικό και έμαθαν την προπονητική. Ανύπαρκτοι.

Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή που οι συνθέσεις του είναι σοβαρές, οι αλλαγές που κάνει είναι σωστές, οι παίκτες είναι καλά προπονημένοι. Μπράβο στον Μαρτίνς.

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από την Κράσνονταρ η οποία έχει προπονητή που έκανε εγκλήματα, πολύ καλύτερα στημένος ο Ολυμπιακός και στα δύο ματς, με καλύτερο προπονητή και καλύτερους παίκτες.

Είδα έναν Μπεργκ, Παναγία μου, πώς έχει γίνει έτσι. Καλά που δεν τον πήρε τελικά ο Ολυμπιακός. Σαν ξεζουμισμένος είναι. Τίποτα ρε παιδί μου, πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα από τον Μπεργκ, να μην ακουμπάει μπάλα.

Άλλα 2 γκολ έπρεπε να φάει αυτή η ομάδα από τον Ολυμπιακό, 4 μέσα και 4 έξω. Όταν έχει διακριθέντα τον τερματοφύλακα και έχει φάει τόσα γκολ καταλαβαίνεις τι της έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Ελ Αραμπί είναι γκολτζής αλλά δεν βλέπω μεγάλη ταχύτητα. Ο Μαρτίνς πάλι τον Γκερέρο θα έβαζε αν δεν είχε το πρόβλημα στην προθέρμανση. Ο Ολυμπιακός το είχα πει ότι θα έμπαινε στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πριν παίξει καν το πρώτο ματς με τους Ρώσους, όπως είχα πει και ότι θα πέρναγε τους Τούρκους και τους Τσέχους.

Το πρωτάθλημα όμως μας καίει, πρέπει να ενισχυθεί και άλλο η ομάδα και να χτυπήσει γερά τον ΠΑΟΚ που ψάχνεται με την απώλεια του Λουτσέσκου.

Μαρινάκης προεδράρα, τους ξέρανε όλους. Είναι νέος σε ηλικία, μπορεί να γίνει ο πρόεδρος με τα περισσότερα πρωταθλήματα όλων των εποχών στον Ολυμπιακό.

Δείτε όλα τα άρθρου Νίκου Αλέφαντου εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments