Αθλητισμός

Μάξι Λοβέρα: Φήμες περί πρότασης του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό

Μάξι Λοβέρα: Φήμες περί πρότασης του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό
Μάξι Λοβέρα: Τηλεφωνική επικοινωνία του Ολυμπιακού με την Ροζάριο Σεντράλ για τον 20χρονο εξτρέμ φέρνουν στο «φως» τα αργεντίνικα Μέσα.

Μάξι Λοβέρα: Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε από χθες (27/8) την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League, μετά και τη δεύτερη νίκη του σε βάρος της Κράσνονταρ στη Ρωσία (2-1). Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν την επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από δύο χρόνια και πλέον κοιτάζουν λύσεις για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Οι Πειραιώτες έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους σε ολόκληρο τον κόσμο και σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας «La Capital», ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μασιμιλιάνο Λοβέρα.

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ, επικοινώνησε με τον αθλητικό γραμματέα της Ροζάριο Σεντράλ, Ραούλ Γκορντίγιο, για να τον ενημερώσει για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον 20χρονο εξτρέμ. Παράλληλα, όμως, ζήτησε να μάθει και της απαιτήσεις της αργεντίνικης ομάδας Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ροζάριο Σεντράλ ζήτησε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει το 70% ή 80% των δικαιωμάτων του νεαρού ακραίου επιθετικού.

Μάξι Λοβέρα: Ενδιαφέρεται και η Μπόκα – Προτιμάει να τον δώσει στον Ολυμπιακό η Ροζάριο Σεντράλ

Από την άλλη, το δημοσίευμα να αναφέρει ότι μια τέτοια πρόταση θα ήταν αδύνατον να την αρνηθεί η ομάδα του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, όπως σημειώνεται, πρόθεση της Ροζάριο Σεντράλ είναι να διατηρήσει τον Λοβέρα έως τον Δεκέμβριο στο ρόστερ της και μετά να τον παραχωρήσει. Επίσης, τονίζεται πως τις τελευταίες ημέρες η Μπόκα Τζούνιορς έστειλε άνθρωπο στο Ροζάριο για να συζητήσει με τη διοίκηση της Σεντράλ, εκδηλώνοντας επίσημο ενδιαφέρον και πιέζοντας για την απόκτηση του Λοβέρα.

Ωστόσο, επισημαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας του 20χρονου εξτρέμ απέρριψε το ενδεχόμενο να τον δώσει στην Μπόκα και προτιμά να τον πουλήσει στον Ολυμπιακό, καθώς προσβλέπει ότι θα έχει μεγαλύτερα έσοδα. Όσον αφορά τον Λοβέρα, αξίζει να σημειωθεί πως κατά βάση αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ ωστόσο, στη διάρκεια της καριέρας του έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη Σεντράλ το έκανε σε ηλικία μόλις 17 ετών, το 2016. Συνολικά έχει 54 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας που τον ενέδειξε, ωστόσο οι αριθμοί θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι εάν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς την τελευταία διετία. Φέτος έχει 4 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments