Αθλητισμός

Νεϊμάρ: “Οριστική συμφωνία Παρί – Μπαρτσελόνα”

Νεϊμάρ: “Οριστική συμφωνία Παρί – Μπαρτσελόνα”
Νεϊμάρ: Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, έναντι του ποσού των 160 εκ. ευρώ.

Νεϊμάρ: Μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως είναι ο Νεϊμάρ, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οι «μπλαουγκράνα» έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την οριστική μεταγραφή του παίκτη. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, έναντι του ποσού των 160 εκ. ευρώ, το οποίο θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρχει και ποδοσφαιριστής ως έμψυχο αντάλλαγμα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ντεμπελέ φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα δοθεί στην Παρί.

Μάλιστα, εκείνο που αναφέρεται στη Γαλλία είναι ότι η Παρί, έχει ανάγκη από ρευστό λόγω του FFP, κάτι που λειτουργεί καταλυτικά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η συμφωνία, οριστικοποιήθηκε στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Αλ Κελαϊφί και τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι και ενώ προηγουμένως, ο ίδιος ο Νεϊμάρ τους είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να πάρει μεταγραφή μόνο στους «μπλαουγκράνα».

Το στόρι της καριέρας του Νεϊμάρ σε σκίτσο

Άφησε τη Ρεάλ στα κρύα του λουτρού για να μετακομίσει από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα. Άφησε την Μπαρτσελόνα για να πάει στα εκατομμύρια της Παρί. Και τώρα έβαλε τους δύο μεγάλους της Ισπανίας να σφάζονται στα πόδια του. Το στόρι της καριέρας του Νεϊμάρ αποτυπώνεται άριστα σε ένα έξυπνο σκίτσο.

Δείτε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments