Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο 50-50 για απόκτηση επιθετικού

Παναθηναϊκός: Στο 50-50 για απόκτηση επιθετικού
Παναθηναϊκός: Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για την απόκτηση επιθετικού από τους "πράσινους".

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός έκανε μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν καθώς άφησε βαθμούς στη Λαμία, ενώ και η γενικότερη εικόνα του δεν ήταν καλή. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης, σε συνεννόηση πάντα με τον Γιώργο Δώνη. Μια από τις βασικές προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός χαφ που ιδανικά θα μπορεί να παίξει και στόπερ.

Ο Τζακ Ρόντγουελ είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά το θέμα του έχει μείνει στάσιμο εδώ και αρκετό καιρό. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει σκέψη για περαιτέρω ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ. Μετά την απόκτηση του Περέα, οι «πράσινοι» θα ήθελαν ιδανικά έναν παίκτη με παραστάσεις για τη θέση αυτή, προσφέροντας με την εμπειρία του στο πλευρό του Φεντερίκο Μακέντα, ενώ παράλληλα θα διευκόλυναν τη μεταγραφή αυτήν οι αποχωρήσεις κάποιων παικτών.

Παναθηναϊκός: Δεν καίγεται για Ιωαννίδη

Αναφορικά με το ζήτημα του Φώτη Ιωαννίδη, ο νεαρός επιθετικός πάντα βρίσκεται στη λίστα του «τριφυλλιού», όπως κάθε καλός και εξελίξιμος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Από τη στιγμή που έχει αποκτηθεί, ο Περέα, όμως, στον Παναθηναϊκό δε μοιάζουν να «καίγονται», για να τελειώσει η μεταγραφή, μη όντες διατεθειμένοι να προσφέρουν χρήματα στον Λεβαδειακό.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός σέντερ φορ είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο λίγους μήνες πριν τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού. Επίσης, το όνομα του είχε παίξει στο ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας. Για την ώρα δεν έχει φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ομάδας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments