Ελλάδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Ο 28χρονος οδηγός είχε εμπλακεί σε τροχαίο με τραυματίες το 2016 (vids)

Τραγωδία στο Αίγιο: Ο 28χρονος οδηγός είχε εμπλακεί σε τροχαίο με τραυματίες το 2016 (vids)
Αίγιο: Σε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με τραυματίες δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται να εμπλέκεται ο 28χρονος.

Τραγωδία στο Αίγιο: Σε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με τραυματίες δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται να εμπλέκεται ο 28χρονος, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε μία 68χρονη γιαγιά και τον 15 μηνών εγγονό της στο Αίγιο.  Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο 28χρονος έφεδρος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού φαίνεται ότι εμπλέκεται σε ένα παράξενο περιστατικό. Στις 28 Ιουνίου του 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο επιβάτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο 28χρονος.

Το όχημα δεν σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο και συνέχισε την πορεία του. Υπήρξε καταδίωξη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα δύο από τους αστυνομικούς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.  Η καταδίωξη συνεχίστηκε και συνελήφθησαν οι δύο επιβάτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν στην σύλληψη, Αντιστάθηκαν στη σύλληψη όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν κάποια υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών. Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία αλλά δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.

Τι καταθέτει η 20χρονη συνοδηγός

Από τις κάμερες ασφαλείας κατάλαβαν οι αστυνομικοί ότι στο αυτοκίνητο μαζί με τον 28χρονο βρισκόταν και μία 20χρονη, καθώς ο έφεδρος σημαιοφόρος είχε αποκρύψει την ύπαρξη της. Η 20χρονη συνεπιβάτης στην κατάθεση της περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τις τραγικές στιγμές που έζησε και την αντίδραση του 28χρονου μετά την παράσυρση της γιαγιάς και του εγγονού.

Αρχικά περιγράφει πως του είχε πει να χαμηλώσει ταχύτητα γιατί ήταν υπερβολική. Μετά την προσέκρουση πάνω στην 68χρονη και το 15 μηνών αγόρι φαίνεται ότι βγήκε από το αυτοκίνητο και είδε τι είχε συμβεί.  Όπως καταθέτει η 20χρονη, μπήκε ξανά στο πολυτελές όχημα. Εκείνη του φώναξε να σταματήσουν και να καλέσουν την αστυνομία. Ο 28χρονος την αγνόησε, όπως αναφέρει. Ανέπτυξε ταχύτητα και την άφησε στο σπίτι της που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση, ο 28χρονος κατευθύνθηκε στο σπίτι του και έπεσε στη θάλασσα μπροστά από αυτό. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου υποστήριξε ότι έπεσε στη θάλασσα για να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.  Ωστόσο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο συγκεκριμένο σημείο που έπεσε στη θάλασσα ελλιμενιζόταν και σκάφος που ανήκει στην οικογένεια του δεν αποκλείουν ότι θα μπορούσε να διαφύγει με αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments