Ελλάδα

Έκτορας Μποτρίνι: Η απάντησή του δικηγόρου του στο πόρισμα του ιατροδικαστή

Έκτορας Μποτρίνι: Η απάντησή του δικηγόρου του στο πόρισμα του ιατροδικαστή
Έκτορας Μποτρίνι: Ο δικηγόρος του γνωστού σεφ τοποθετήθηκε σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στον νεαρό σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε βασανισμό στην κουζίνα του εστιατορίου του στην Κέρκυρα.

Έκτορας Μποτρίνι: Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος σπουδαστής, που είχε καταγγείλει βασανισμό στην κουζίνα του εστιατορίου του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα δεν έδειξε από που προέρχονται οι βλάβες. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δικηγόρος του Έκτορα Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου: “Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής ότι τον βασάνιζε στην κουζίνα”. Η ιατροδικαστική έκθεση, που έγινε κατόπιν παραγγελίας του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ανέφερε ότι ο σπουδαστής φέρει δώδεκα βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

“Φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου, τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως. Η εξέταση έγινε την 1η Αυγούστου”¨. Από τους δικηγόρους της οικογένειας του σπουδαστή έχει ορισθεί και δεύτερος ιατροδικαστής ο οποίος, δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα εγκαύματα του σπουδαστή. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος σπουδαστής ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Το ρεπορτάζ στο 33:50 του βίντεο

H τοποθέτηση του Έκτορα Μποτρίνι για το θέμα

Ο γνωστός σεφ είχε αναφέρει τα εξής για το θέμα πριν από μερικές εβδομάδες: «Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος» αναφέρει ο διάσημος σεφ.

«Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», τόνισε ο σεφ στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Από τα 14 άτομα στην κουζίνα αυτή τη στιγμή όλοι γελάνε με αυτά τα πράγμα που ακούνε. Είμαστε στο 2019, είμαστε η καλύτερη επιχείρηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί παντού, ακόμα και στο δρόμο. Και οι δύο απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο, από κει και πέρα θα δούμε προσεχώς τι θα γίνει» κατέληξε.

Επίσης, αρνείται τους ισχυρισμούς περί βασανισμού του 19χρονου απαντώντας: «Εμείς έχουμε 10 επαγγελματίες και 5 μαθητές. Οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει άμεσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments