Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αποκλειστικό: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για το σήμα Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αποκλειστικό: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για το σήμα Greek Freak
Αίσιο τέλος φαίνεται πως παίρνει η δικαστική διαμάχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Ινδό καλλιτέχνη Τζίντερ Μπογκντάλ για το σήμα “Greek Freak”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews η πλευρά του Έλληνα σούπερ σταρ και MVP του ΝΒΑ έχει έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Ινδό γραφίστα και όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί καμία δίκη.

Σύμφωνα με την αγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο η οποία κατατέθηκε τον περασμένο Ιούλιο και σας παρουσιάζει το pagenews ο Τζίντερ Μπογκντάλ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το παρατσούκλι του Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα για να βγάλει χρήματα χωρίς να έχει την άδεια από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι ο Τζίντερ Μπογκντάλ ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα με ρούχα εμπνευσμένα από παίχτες του ΝΒΑ πουλούσε μπλούζες που είχαν στάμπα τον Γιάννη ντυμένο με χλαμύδα και με ένα στεφάνι με κέρατα στο κεφάλι ως παραπομπή στους Μπακς και το παρατσούκλι τους «ελάφια».

Στην πολυσέλιδη αγωγή μέρος της οποίας παρουσιάζει σήμερα το pagenews γίνεται αναφορά επίσης για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και συγκεκριμένα πως από τα Σεπόλια κατάφερε να γίνει MVP στο ΝΒΑ. Επίσης αναφέρεται ότι το σήμα “Greek Freak” το έχει κατοχυρώσει εμπορικά από το 2018, ενώ το χρησιμοποιεί από πολύ πιο πριν, ενώ το παρατσούκλι αυτό του δόθηκε από τις εντυπωσιακές αγωνιστικές του επιδόσεις.

Επίσης στην αγωγή γίνεται λόγος και για την επιστολή- εξώδικο που είχε στείλει η πλευρά του MVP του ΝΒΑ, στις 3 Μαΐου στον Μπόγκνταλ με την οποία τον καλούσε να σταματήσει να πουλά τα επίμαχα προϊόντα, ενώ του ανέφερε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατοχυρωμένα εκτός από το Greek Freak και το σήμα Greek Fr34k.

Με την αγωγή του ο Αντετοκούνμπο ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τι ακριβώς προβλέπει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τον Ινδό έμπορο και γραφίστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments