Διεθνή

Pornhub: Απίστευτο τι αναζητούν οι χρήστες τελευταία

Pornhub: Απίστευτο τι αναζητούν οι χρήστες τελευταία
Pornhub: Αν πιστεύετε ότι έχετε διαβάσει... τα πάντα στο ίντερνετ, ρίξτε μια ματιά και παρακάτω.

Pornhub: Η βιομηχανία του πορνό αποτελεί μια από τις παγκόσμιες “σταθερές”, με δισεκατομμύρια φανς και συνεχώς αυξανόμενα έσοδα. Οι επιλογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι αμέτρητες για κάθε θεατή, ωστόσο πολλές φορές έχουν βρεθεί όλοι προ… εκπλήξεως, μαθαίνοντας διάφορες τάσεις οι οποίες ξεπετάγονται στα trends. Σύμφωνα με το Pornhub, ο κόσμος σταμάτησε πλέον να ψάχνει για τα… τυπικά, και το… γύρισε στους εξωγήινους!

Γνωρίζοντας ότι έχετε μείνει με την… απορία, ήρθε η ώρα για εξηγήσεις. Πριν από λίγο καιρό, εμφανίστηκε μια εκδήλωση στο Facebook που καλούσε τους ανθρώπους να… συμμετάσχουν σε “ντου” στην Area 51, την στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ όπου θρυλείται ότι υπάρχουν μυστικά αναφορικά με την ύπαρξη εξωγήινων. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι κλίκαραν στο “Θα παρευρεθώ”, αλλά δεν έμειναν σε αυτό.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της ιστοσελίδας Pornhub, αναζητήσεις όπως «εξωγήινη γονιμοποίηση» «εξωγήινο s#x» και «εξωγήινο μωρό» εκτοξεύτηκαν για ένα διάστημα, με τους αναλυτές να μην έχουν βρει απάντηση, σχετικά με το εάν το νέο trend γίνεται στο πλαίσιο του χιούμορ ή όντως, υπάρχει τέτοια… ζήτηση για εξωγήινους. Όσο για τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας, οι γυναίκες αναζητούν κατά 33% περισσότερο από τους άνδρες, ενώ το όλο trend βρίσκει μεγαλύτερη απήχηση σε άτομα ηλικίας 18 έως 24 ετών, τα οποία είναι κατά 67% πιθανότερα να ψάξουν τον συγκεκριμένο όρο σε σχέση με άλλες ηλικιακές ομάδες.

Όσο για τις τρεις πρώτες χώρες που ψάχνουν για… πορνό με εξωγήινους: Πρόκειται για την Τσεχία, την Αργεντινή και τη Λευκορωσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments