Lifestyle

Travis Scott: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την 18 μηνών κόρη του (pics)

Travis Scott: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την 18 μηνών κόρη του (pics)
Travis Scott: Η Stormi Jenner Webster έκανε την πρώτη της red carpet εμφάνιση.

Travis Scott: Η Stormi Jenner Webster έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί. Η Kylie Jenner και ο Travis Scott πήραν για πρώτη φορά μαζί τους την 18 μηνών κορούλα τους σε event και όπως ήταν επόμενο η μικρή έκλεψε τις εντυπώσεις. Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στην Santa Monica στην California η πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ «Travis Scott: Look Mom I Can Fly» του διάσημου ράπερ για την πλατφόρμα του Netflix.

Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειψε η σύντροφός του και η κόρη του, οι οποίες έβαλαν τα καλά τους και τον συνόδευσαν στο κόκκινο χαλί. Η μικρή Stormi δεν σταματούσε να χαμογελάει στην αγκαλιά της διάσημης μαμάς της και ήταν πιο χαριτωμένη από ποτέ! Από την άλλη, η Kylie Jenner επέλεξε ένα κολλητό λευκό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τις χυμώδεις καμπύλες της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Kylie Jenner: Τα χρυσά γενέθλια εν πλω και το πανάκριβο δώρο από τον σύντροφό της Travis Scott

Τα 22α γενέθλιά της γιόρτασε πριν από μερικές μέρες η Kylie Jenner με ένα πολύ ιδιαίτερο και πανάκριβο δώρο από τον σύντροφό της Travis Scott. Ο 28χρονος ράπερ, που φαίνεται ότι λατρεύει τη μητέρα του παιδιού του, Kylie Jenner, της έκανε δώρο ένα ασημένιο κολιέ με διαμάντια και το λογότυπο της Kylie cosmetics, χωρίς να λυπηθεί καθόλου τα έξοδα.

Η γνωστή τηλεπερσόνα και μεγιστάνας των καλλυντικών, που πρόσφατα, μάλιστα, χαρακτηρίστηκε ως η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, δεν γιόρτασε όπου κι όπου τα γενέθλιά της, αλλά κάνοντας διακοπές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Ποζιτάνο, και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το μοναδικό δώρο του συντρόφου της με ένα instastory. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια εικόνα του κολιέ και έγραψε απλά «Ω Θεέ μου» προσθέτοντας το όνομα του Travis Scott και emoji καρδιάς.

Φυσικά, ως φανατική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισε αργότερα να αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από το πώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της. Φόρεσε, λοιπόν, ένα ροζ κοντό φόρεμα με πούπουλα και πράσινα νέον γυαλιά ηλίου και πόζαρε δίπλα σε μια ανθοσύνθεση με λευκά λουλούδια και ηλίανθους που σχημάτιζαν τον αριθμό 22.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Κάιλι Τζένερ ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη με το ίδιο φόρεμα και ένα κοντινό πλάνο στο εντυπωσιακό κολιέ της, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο φαίνεται ο διάδρομος του πολυτελούς γιοτ όπου διαμένει, γεμάτος με κίτρινα και λευκά μπαλόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments