Αθλητισμός

Εκτός ο Μήτρογλου από την Εθνική Ελλάδος

Εκτός ο Μήτρογλου από την Εθνική Ελλάδος
Εθνική Ελλάδος: Εκπλήξεις έκρυβαν οι πρώτες επιλογές του Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος κάλεσε του Παυλίδη και Βρουσάι, αλλά άφησε εκτός τον Κώστα Μήτρογλου.

Εθνική Ελλάδος: Αρκετές εκπλήξεις επιφύλαξε ο Τζον Φαν Σιπ στις πρώτες του επιλογές ως ομοσπονδιακός τεχνικός για τα παιχνίδια της Εθνικής με τη Φινλανδία (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και το Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 5ης και 6ης αγωνιστικής αντίστοιχα για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Ολλανδός τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι ο πιο ικανός και έμπειρος επιθετικός που διαθέτει, παρόλο που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Αϊντχόφεν και τον ξέρει καλά.

Από την άλλη, ο Φαν Σιπ κάλεσε τόσο τον Βαγγέλη Παυλίδη όσο και τον Μάριο Βρουσάι, οι οποίοι έχουν κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν με την Βίλεμ. Ο πρώτος έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος μετράει ένα τέρμα με την ομάδα τους να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Ο Παυλίδης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ανήκει στην ολλανδική ομάδα, ενώ ο Βρουσάι έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο τους έχουν εξαιρετική συνεργασία στο ξεκίνημα της σεζόν.

Εθνική Ελλάδος: Γιατί έμεινε εκτός ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε εκτός αποστολής, καθώς δεν έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, σύμφωνα με την ανεπίσημη δικαιολογία, με συνέπεια να κληθούν ο Κουλούρης και ο Παυλίδης για τη γραμμή κρούσης. Παράλληλα, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει και ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος καλείται για πρώτη φορά μετά τις αναμετρήσεις με Ουγγαρία και Φινλανδία για το UEFA Nations League. Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση είναι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φαν Σιπ είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Κώστας Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Κώστας Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγανές), Κώστας Μανωλάς (Νάπολι), Μανώλης Σιώπης (Αλάνιασπορ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Κάρλος Ζέκα (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Μάριος Βρουσάι (Βιλέμ), Δημήτρης Κολοβός (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Άρης), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments