Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Το δώρο του στους παίκτες για τη μεγάλη πρόκριση

Πέδρο Μάρτινς: Το δώρο του στους παίκτες για τη μεγάλη πρόκριση
Πέδρο Μάρτινς: Ρεπό είχαν την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα πήραν τις απαραίτητες ανάσες και σήμερα προετοιμάζονται για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα

Πέδρο Μάρτινς: Η αποστολή του Ολυμπιακού γύρισε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ από το Κράσνονταρ. Τους παίκτες των Πειραιωτών περίμενε ένα πολύ σημαντικό δώρο στην Αθήνα, το οποίο είχε ετοιμάσει ο Πέδρο Μάρτινς.

Το δώρο του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν φυσικά ένα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές τους. Τους το είχε υποσχεθεί άλλωστε καθώς από την αρχή του καλοκαιριού η προετοιμασία ήταν σκληρή λόγω των προκριματικών του Champions League. O Μάρτινς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι στα πρώτα 7 επίσημα παιχνίδια έχουν 6 νίκες και 1 ισοπαλία, με 14 γκολ στο ενεργητικό τους και μόλις 1 γκολ παθητικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν δεν πήγαν την Τετάρτη (28/8) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ξεκίνησαν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Λάρισα. Στο ματς με τους Θεσσαλούς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα υπολογίζει στον τραυματία Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να δούμε αρκετούς από τους βασικούς και στην «AEL FC Arena», γιατί πολύ απλά μετά υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και δεν ακολουθεί κάποιο μεσοβδόμαδο ματς και δεύτερον, η Λάρισα απέδειξε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ότι είναι μία ομάδα που θα βάλει αρκετά ζόρια στους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σεμέδο: Επιστρέφει σε 4 βδομάδες

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ρούμπεν Σεμέδο που στάθηκε άτυχος στο Κράσνονταρ με τον τραυματισμό του αλλά γρήγορα θα είναι και πάλι έτοιμος για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος από τον γιατρό της ομάδας και διευθυντή του θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστο Θέο.

Ο Σεμέδο αναμένεται να είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς το αργότερο σε τέσσερις εβδομάδες. Υπάρχει μάλιστα αισιοδοξία πως ο Πορτογάλος άσος θα είναι νωρίτερα καλά για να αγωνιστεί (3 εβδομάδες) κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως θα χάσει μόνο την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σεμέδο θα εξέλθει σήμερα και θα ξεκινήσει άμεσα το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για την γρήγορη επιστροφή στη δράση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments