Ελλάδα

Σπέτσες: «Fake news» ο βιασμός του γνωστού παρουσιαστή

Σπέτσες: «Fake news» ο βιασμός του γνωστού παρουσιαστή
Σπέτσες: Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα Espresso, έγραψε για βιασμό γνωστού παρουσιαστή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην παραλία Αγίας Μαρίνας.

Σπέτσες: «Σάλος» προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο νησί, μετά την είδηση που έκανε λόγο για βιασμό γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου σε δημοφιλή παραλία. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι πρόκειται για fake news, καθώς ουδέποτε καταγγέλθηκε περιστατικό βιασμού στην αστυνομία.

Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα Espresso, επικαλούμενη τοπικά μέσα, έγραψε πως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν τον γνωστό  δημοσιογράφο σε άσχημη κατάσταση στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.

Μάλιστα, ο ταλαιπωρημένος αστέρας της τηλεόρασης έδειχνε για πολλή ώρα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μετά βίας ανταποκρινόταν στις ερωτήσεις των έκπληκτων λιμενικών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί (σύμφωνα με το δημοσίευμα) άρον άρον σε δομή υγείας των Σπετσών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι γιατροί που εξέτασαν τον τρομοκρατημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή ανακάλυψαν σημάδια που υποδήλωναν πως είχε πέσει θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστο αριθμό ανδρών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος έδειξαν πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Πλέον μένει να αποσαφηνιστεί αν πήρε με τη θέλησή του τα ναρκωτικά ή του τα επέβαλαν με το ζόρι αυτοί που τον βίασαν για να κάμψουν τις αντιστάσεις του.

Η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του προβεβλημένου δημοσιογράφου και παρουσιαστή, όπως ήταν φυσικό, όπως ισχυρίζεται το aiginanews.gr σήκωσε στο πόδι τις Αρχές, οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει έρευνα κάτω από άκρα μυστικότητα, σε μια προσπάθεια να μη διαρρεύσει το όνομα του γνωστού άνδρα των media και να μην εκτεθεί στο πανελλήνιο. Την ίδια ώρα, κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως στην περιοχή όπου συνέβη το θλιβερό περιστατικό κυκλοφορούν κακοποιά στοιχεία που εξαπολύουν επιθέσεις σε ανυποψίαστους άνδρες και γυναίκες.

Η απάντηση του Δήμου Σπετσών για τον “βιασμό”

Ο Δήμος Σπετσών θορυβούμενος από την σοκαριστική είδηση, επικοινώνησε με την Αστυνομία του νησιού, με τα ιατρεία και με όλες τις εμπλεκόμενες Αρχές. Σύμφωνα με ανάρτηση λοιπόν που έγινε από μέλος του ΔΣ του νησιού στο facebook «οι Δημόσιες Αρχές του νησιού, επιβεβαίωσαν ότι ουδέν περιστατικό βιασμού περιήλθε σε γνώση τους ή αποτέλεσε αντικείμενο καταγγελίας».

Ως εκ τούτου η είδηση χαρακτηρίζεται ως «ψευδέστατη και συκοφαντική», ενώ ο Δήμος Σπετσών προτίθεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης των Σπετσιωτών αλλά και των Σπετσών, ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments