Αθλητισμός

Εμίρ Σπάχιτς: Σοβαρό τροχαίο για τον παλαίμαχο Βόσνιο ποδοσφαιριστή

Εμίρ Σπάχιτς: Σοβαρό τροχαίο για τον παλαίμαχο Βόσνιο ποδοσφαιριστή
Εμίρ Σπάχιτς: Σοβαρά τραυματίας, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του, ο Βόσνιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Εμίρ Σπάχιτς: Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σεράγεβο ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βοσνίας, Εμίρ Σπάχιτς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε πάει για κυνήγι στην πόλη Γκάτσο, στα νότια της χώρας, όταν το SUV στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ξέφυγε από την πορεία του λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος και ανετράπη. Ο ίδιος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη, στα πλευρά και τα πόδια και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της βοσνιακής πρωτεύουσας.

Το θετικό για τον Βόσνιο παλαίμαχο άσο είναι ότι παρά τα σοβαρά τραύματα που έχει υποστεί, αλλά και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν εκφράζονται μέχρι στιγμής ανησυχίες για τη ζωή του, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή. Ο Σπάχιτς, που έχει αγωνιστεί σε Σεβίλη και Μπάγερ Λεβερκούζεν στη διάρκεια της καριέρας του, αποσύρθηκε από τη δράση το 2017. Ήταν μεταξύ των ηγετών της Εθνικής Βοσνίας στο δρόμο προς την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Ο Σπάχιτς είχε αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ του 2014, ωστόσο αργότερα επανήλθε. Συνολικά, μετρά 94 συμμετοχές με την Εθνική Βοσνίας.

Δείτε το βίντεο με την μεταφορά του στο νοσοκομείο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments