Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Στα 5 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα αγοράς του

Γιασίν Μπενζιά: Στα 5 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα αγοράς του
Γιασίν Μπενζιά: O Αλγερινός ποδοσφαιριστής έρχεται στον Ολυμπιακό έχοντας "προίκα" από τη Λιλ μια υψηλή ρήτρα αγοράς.

Γιασίν Μπενζιά: Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και να γίνει η πρώτη μεταγραφή των “ερυθρολεύκων” μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League, έπειτα από τις δύο νίκες επί της Κρασνοντάρ στη φάση των πλέι οφ πρόκρισης. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ήρθε στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από τη Λιλ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, η γαλλική ομάδα δεν σκοπεύει να χάσει… έτσι εύκολα τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και δείχνει, με τον ορισμό υψηλής ρήτρας για εκείνον, το πόσο τον υπολογίζει. Εάν στο τέλος της σεζόν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να τον αποκτήσουν, τότε, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, το 40% των δικαιωμάτων του το διατηρεί ακόμη η παλιά του ομάδα, η Λιόν.

Ευρώπη και μετά… ντέρμπι

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Champions League ξεκινούν στις 18/9 κόντρα στην Τότεναμ στο Φάληρο. Μετά την επιστροφή τους στα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι», θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τη δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρτίνς πηγαίνει στο Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και μετά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα τον περιμένει ο Άρης. Ακολουθεί η Μπάγερν Μονάχου, κι ύστερα ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», ενώ μετά το ματς της Βαυαρίας οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τα… δύσκολα συνεχίζονται. Μετά την Τότεναμ, η ομάδα του Πειραιά θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μία στροφή πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments