Αθλητισμός

Ούρος Τσόσιτς: Φεύγει από την ΑΕΚ, κοιτάζει για στόπερ η Ένωση

Ούρος Τσόσιτς: Φεύγει από την ΑΕΚ, κοιτάζει για στόπερ η Ένωση
Ούρος Τσόσιτς: Ο Καρντόσο έφυγε, αλλά ο Σέρβος δε φαίνεται να βρίσκεται ούτε τώρα στα πλάνα της ΑΕΚ.

Ούρος Τσόσιτς: Η ΑΕΚ, μετά τους αγώνες με την Τράμπζονσπορ, ετοιμάζεται να κοιτάξει την προοπτική της για τις μέρες που απέμειναν στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση στόπερ. Σύμφωνα με τη «Sportday», ο Ούρος Τσόσιτς δε θα συνεχίσει στην ομάδα οριστικά. Παρά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, δε θα μείνει ούτε αυτός στο ρόστερ, αναζητώντας την επόμενη ομάδα του και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Με αυτό τον τρόπο, η Ένωση φαίνεται πως θα κινηθεί για απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να προχωρήσει το θέμα, μαζί με αυτό της πρόσληψης του προπονητή.

Τι συμβαίνει με προπονητή

Όσον αφορά θέμα του νέου προπονητή, ο Νίκος Κωστένογλου ναι μεν κέρδισε πόντους με την εικόνα της ομάδας στην Τουρκία, πλην όμως η ΑΕΚ θα αναζητήσει κάποιον άλλον τεχνικό σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Το θέμα του Γκουστάβο Πογέτ είναι μεν ανοιχτό, αλλά έχει ατονήσει, με τον Ίλια Ίβιτς να κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις και εναλλακτικές λύσεις.

Ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως μετά τη διακοπή η ΑΕΚ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της. Στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, πάντως, στον πάγκο θα κάθεται ο Νίκος Κωστένογλου, που “συμμάζεψε” την ομάδα σε λίγες μέρες και παραλίγο να πετύχει το θαύμα στην Τουρκία απέναντι στην Τραμπζονσπόρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments