Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Δεν πάει άμεσα για μεταγραφή μέσου

Παναθηναϊκός: Δεν πάει άμεσα για μεταγραφή μέσου
Παναθηναϊκός: Το πήραν απόφαση οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας. Ποια τα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι”, ανακοίνωσαν, χθες Πέμπτη, την όγδοη μεταγραφή τους για το καλοκαίρι του 2019, καλωσορίζοντας τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, έρχεται για να προσδώσει βάθος στη γραμμή άμυνας του τριφυλλιού και να “κλείσει” μία από τις άμεσες ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί, όσον αφορά το ρόστερ. Όσο για την επόμενη κίνηση; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “LiveSport”, οι «πράσινοι» δε σκοπεύουν για την ώρα να κινηθούν για μέσο, είτε πρόκειται για αμυντικό είτε για κεντρικό χαφ. Αυτή είναι η απόφαση των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, με τον πρώτο μάλιστα να αναφέρει στις τελευταίες του δηλώσεις πριν από το ματς με τον ΟΦΗ, ότι θα δοκιμάσει στο κέντρο τον Ζοάο Νούνες”. Αυτό το πλάνο λογικά θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα αλλάξει, μόνο αν στις επόμενες δύο εβδομάδες προκύψει κάποια σπουδαία περίπτωση.

Τα δεδομένα για τους κομμένους

Στο τριφύλλι «τρέχουν» για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, με το θέμα του στόπερ να είναι στην κορυφή της ατζέντας του Νίκου Νταμπίζα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο κεντρικός αμυντικός από το εξωτερικό αναμένεται ίσως και σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού και να κλείσει τη μεταγραφή.Ωστόσο πολλά θα κριθούν για τις περαιτέρω μεταγραφές του Παναθηναϊκού και από τους «κομμένους» και ποιους απ’ αυτούς οι πράσινοι θα καταφέρουν να αποδεσμεύσουν, είτε με τη μορφή της ελευθερίας τους, είτε με την παραχώρησή τους με δανεισμό ή πωλήσεις. Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε αυτό το… μέτωπο;

Ο Νώντας Παντελάκης είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Πασχάλης Στάικος και Φάνης Τζανδάρης είναι μια ανάσα από το να βρουν και αυτοί ομάδες και να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments