Ελλάδα

Έκτορας Μποτρίνι: Δείτε την πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση στο μαγαζί του (pic)

Έκτορας Μποτρίνι: Δείτε την πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση στο μαγαζί του (pic)
Έκτορας Μποτρίνι: Μια εβδομάδα μετά την επίθεση στο εστιατόριό του από μέλη του Ρουβίκωνα, ο γνωστός σεφ έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Έκτορας Μποτρίνι: Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός σεφ έριξε τα καρφιά του και ξέσπασε κατά ορισμένων ανθρώπων, γράφοντας χαρακτηριστικά πως όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα, ενώ άλλοι από το… σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο. «Το πρόβλημα δεν είναι που όλοι κατάγονται από τον Αδάμ και την Εύα. Είναι που κάποιοι κατάγονται από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στο ποστ του.

Δείτε το ποστ που έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι…

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του γνωστού σεφ μετά την επίθεση που δέχτηκε το εστιατόριό του από μέλη του Ρουβίκωνα πριν από μία εβδομάδα. Οι νεαροί πέταξαν μπογιές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαφανίστηκαν. Μάλιστα από τον Ρουβίκωνα είχαν προειδοποιήσει επί της ουσίας και είχαν… προαναγγείλει την επίθεση, με κείμενο που είχαν δημοσιεύσει λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες 19χρονου εργαζόμενου του μαγαζιού πως είχε υποστεί βασανιστήρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του Ρουβίκωνα παραβίασαν την εξωτερική πόρτα, ενώ έσπασαν και μια γυάλινη πόρτα του εστιατορίου. Η αστυνομία ήδη έχει πάρει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να βρει τους δράσετε. Να θυμίσουμε ότι αρχές Αυγούστου υπήρχε καταγγελία 19χρονου μαθητευόμενου στο εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα για βασανιστήρια, με τον ίδιο τον σεφ να τα αρνείται κατηγορηματικά και να κάνει λόγο για αθλιότητες και γελοιότητες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments