Διεθνή

Ed Sheeran: Αποσύρεται από τη μουσική σκηνή (vid)

Ed Sheeran: Αποσύρεται από τη μουσική σκηνή (vid)
Ed Sheeran: Ξάφνιασε εκατομμύρια θαυμαστές του ο διάσημος τραγουδιστής

Ed Sheeran: Ο 28χρονος μουσικός και τραγουδιστής αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του, Divide Tour, η οποία και είχε μεγάλη επιτυχία, παίζοντας μπροστά σε περίπου 9 εκατομμύρια θαμαστές, είχε μια αιφνιδιαστική έκπληξη να ανακοινώσει.Ο Ed Sheeran προχώρησε σε μία ανακοίνωση που αφενός κανείς δεν περίμενε και αφετέρου προκάλεσε τον πανικό των εκατομμύρια θαυμαστών του σε ολόκληρο το κόσμο!

Ο τραγουδιστής δήλωσε συγκεκριμένα ότι πήρε κατόπιν πολύ σκέψης την απόφαση να ακολουθήσει μία πιο ήρεμη καθημερινότητα με την σύντροφό του, Cherry Seaborn. Συγκεκριμένα ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να «αποσυρθεί» για 18 μήνες καθώς τα δύο τελευταία χρόνια βρισκόταν συνεχώς σε περιοδεία.

Στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ξεκαθάρισε μάλιστα την υπόθεση και μεταξύ άλλων έγραψε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Κάνω ένα διάλειμμα 18 μηνών για να ετοιμάσω το επόμενό μου άλμπουμ και να περάσω λίγο χρόνο με τις γάτες μου»!

Η περιοδεία του γνωστού μουσικού, η οποία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου κατέγραψε έσοδα που έφτασαν τα 775,6 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δεδομένα που δίνει το Pollstar, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση άνηκε στους U2 και στην περιοδεία τους «360° Tour» (2009 – 2011), η οποία συγκέντρωσε έσοδα 735,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άκουσε ένα από τα νέα τραγούδια του EdSheeran, το Take Me Back To London, σε συνεργασία με τον Stormzy, τον Jaykae και τον Aitch

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments