Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram

Δημήτρης Πέλκας: Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram
Δημήτρης Πέλκας: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκλεισε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τον αποκλεισμό από το Europa League.

Δημήτρης Πέλκας: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση από τον Άγιαξ, αλλά η εικόνα που έδειξε στα ματς με την Σλόβαν δεν ήταν ανάλογη. Ο αποκλεισμός από μια ομάδα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να τρομάζει τους πρωταθλητές έφερε τριγμούς στο εσωτερικό του συλλόγου. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος με τον αποκλεισμό και έριξε αποκλειστικά την ευθύνη στους παίκτες και όχι στον προπονητή.

Εκτός από το μεγάλο αφεντικό της ΠΑΕ και τους δημοσιογράφους, έντονη κριτική ασκούν και οι οπαδοί από τα Social Media. Στην εποχή μας όλοι μπορούν να στείλουν προσωπικά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι ξεφεύγουν. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλοντας να ηρεμήσει από όλα αυτά αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια κίνηση που είχαν ακολουθήσει κι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν, με τελευταίο τον Φερνάντο Βαρέλα.

ΠΑΟΚ: Πανό κατά της UEFA στην Τούμπα

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι και οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά είχαν πάρα πολλά παράπονα από τις διαιτησίες που είχε ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ. Τα παράπονά του εξέφρασε ο κόσμος του Δικεφάλου, με ένα πανό που ανέβασε στη θύρα 5 του γηπέδου της Τούμπας. Το εν λόγω πανό, χαρακτηρίζει την UEFA ως την μαφία του μοντέρνου ποδοσφαίρου «UEFA: La Cosa Nostra of modern Football» έγραφε χαρακτηριστικά το πανό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments