Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Τον θέλει στην ΑΕΚ ο Ίβιτς

Γιάγκος Βούκοβιτς: Τον θέλει στην ΑΕΚ ο Ίβιτς
Γιάγκος Βούκοβιτς: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Σέρβου στόπερ του Ολυμπιακού.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Εδώ και λίγες ημέρες ο Ίλια Ίβιτς έχει αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος έχει να ανέβει έναν…Γολγοθά καθώς σε εκείνον πέφτει το βάρος για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Την ίδια στιγμή πρέπει να τρέξουν και τα μεταγραφικά ζητήματα. Από τη στιγμή που ο Ούρος Τσόσιτς δεν θα ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα, το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη στόπερ παραμένει ορθάνοιχτο.

Το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Μπα μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ωστόσο η απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ίλια Ίβιτς έχει στα χέρια του μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ όσο πλησιάζει το φινάλε των μεταγραφών οι προτάσεις παικτών από μάνατζερ θα αυξάνονται. Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση που έχει όλα τα θέλω των ανθρώπων της ομάδας και γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα μας.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Ο παίκτης που αρέσει πολύ στον Ίβιτς είναι συμπατριώτης του Γιάγκος Βούκοβιτς που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σέρβος αμυντικός αναζητά εδώ και καιρό έναν τρόπο να «σπάσει» το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει την επόμενη χρονιά, ώστε να βρει την νέα του ομάδα και έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά του αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ που θέλουν στην Ένωση. Σύμφωνα με το «Sportime», ο νέος τεχνικός της διευθυντής επικοινώνησε μαζί του, αλλά υπάρχουν «εμπόδια» στο ζήτημά του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι ασφαλώς η αποζημίωση που «κυνηγά» από τον Ολυμπιακό ο παίκτης. Ο ίδιος δεν έχει την πρόθεση να αφήσει το λιμάνι, αν δεν πάρει το 50% του συμβολαίου του, ήτοι γύρω στα 400 χιλιάδες ευρώ. Δε θα είχε και πρόβλημα, βέβαια, να περάσει αυτός ο χρόνος χωρίς να αγωνίζεται, αλλά παίρνοντας όλο το μισθό του, με τον χρόνο αυτή τη στιγμή να πιέζει τον ίδιο, αλλά και τον Ίβιτς, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωση απόκτησής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments