Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Κοιτάζει στην Ισπανία για προπονητή

Ίλια Ίβιτς: Κοιτάζει στην Ισπανία για προπονητή
Ίλια Ίβιτς: Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στρέφει στην προσοχή του στην αγορά της Ισπανίας για να βρει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας.

Ίλια Ίβιτς: Η ΑΕΚ άγγιξε το θαύμα στην Τραπεζούντα, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι ευχαριστημένοι με τη δουλεία που έκανε ο Νίκος Κωστένογλου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να ψάχνουν τον διάδοχο του Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Ίλια Ίβιτς έχει πάρει πάνω του το θέμα και όλο αυτό το διάστημα είχε επαφές με διάφορους μάνατζερ.

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες η ΑΕΚ μιλούσε αποκλειστικά με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Οι δυο πλευρές δεν μπόρεσαν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και έτσι οι επαφές διακόπηκαν οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι η “Ένωση” θα πρέπει να ψάξει αλλού. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο, αλλά ο Ίβιτς φέρεται να εξετάζει περισσότερο την αγορά της Ισπανίας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος υποψήφιος πρέπει να είναι απαραίτητα Ισπανός.

Ίλια Ίβιτς: Τα πρώτα ονόματα που του προτάθηκαν

Σύμφωνα με τη «Live Sport», είναι πιθανό ο Σέρβος να έχει εντοπίσει μια καλή περίπτωση προπονητή, με επιτυχημένη θητεία στο εγχώριο πρωτάθλημα, χωρίς να είναι απαραίτητα Ισπανός.Στο μυαλό του, βέβαια, υπάρχει πάντοτε και η αγορά της πατρίδας του. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι τόσο ο Χοακίν Καπαρός όσο και ο Νταβίντε Νικόλα προτάθηκαν στον «Δικέφαλο».

Ο πρώτος έχει σημειώσει σπουδαίες επιτυχίες ως προπονητής της Σεβίλλης, ενώ ο Ιταλός είχε αποχωρήσει τον περασμένο Νοέμβριο από την Ουντινέζε. Αμφότεροι, βέβαια, δεν είναι οι προπονητές που θέλει αυτή τη στιγμή να κοιτάξει η ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, στη διοίκηση θέλουν το θέμα να τελειώσει άμεσα. Κι αυτό, για να μπορέσει ο νέος τεχνικός να δουλέψει στη διακοπή των δύο εβδομάδων, λόγω των Εθνικών, με τους παίκτες και να κερδίσει χρόνο, ώστε μετά τη διακοπή να παρουσιάσει τα… πρώτα δείγματα γραφής στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments