Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Έκλεισε στον Ολυμπιακό

Μπρούνο Γκασπάρ: Έκλεισε στον Ολυμπιακό
Μπρούνο Γκασπάρ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πορτογάλος αμυντικός είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Μπρούνο Γκασπάρ: Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλαπλά μέτωπα. Ένα από αυτό ήταν για την απόκτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και οι άνθρωποι της ομάδας δεν του χάλασαν το χατήρι. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να φέρουν στην Ελλάδα έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πρόκειται για τον Μπρούνο Γκασπάρ που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο παίκτης βρίσκεται καιρό στη λίστα του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται οι επαφές των δυο πλευρών καρποφόρησαν. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Πειραιώτες έκλεισαν και τον Πορτογάλο δεξιό μπακ που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από το πέρασμά του από την Γκιμαράες.  Ο Γκαρσπάρ αναμένεται λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Ελλάδα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Προς παραμονή και ο Κούτρης

Την ίδια ώρα, παγώνει το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Λεονάρντο Κούτρη. Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η απόσταση που χωρίζει τους δύο συλλόγους είναι μεγάλη και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθεί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να υπολογίσουμε πως οι μεταγραφές τελειώνουν σήμερα στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό θα κρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments