Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Η ατάκα του Δώνη στους παίκτες μετά το 0-3

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Η ατάκα του Δώνη στους παίκτες μετά το 0-3
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξαλλος με τους παίκτες του, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν μια τραγική εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται πίσω στο σκορ με 3-1. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έχουν κάνει πάρα πολλά λάθη στην αναμέτρηση και οι Κρητικοί δεν τους έχουν συγχωρήσει. Ο Δημήτρης Μάνος έχει βρει δύο φορές δίχτυα (33′, 49′), με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα για την ομάδα του Ηρακλείου στο 58′.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ του ΟΦΗ, ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ήταν έξαλλος με την εμφάνιση της ομάδας του, φώναξε να σηκώσουν το κεφάλι και να παίξουν μετά το τρίτο γκολ που δέχτηκαν, «Σηκώστε το κεφάλι και παίξτε»., ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του 49χρονου τεχνικού. Οι «πράσινοι» τελικά κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος γιουχαρίστηκε από την εξέδρα.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: «Έσπασαν» σε δύο θύρες οι οργανωμένοι του «Τριφυλλιού»

Σε δύο διαφορετικές θύρες κάθονται για πρώτη φορά στο ματς με τον ΟΦΗ οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, ενώ παλαιότερα συνηθίζονταν να παίρνουν θέση στις θύρες 1 και 35 που βρίσκονται δίπλα – δίπλα στο ΟΑΚΑ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο σημερινό ματς με τους Κρητικούς. Μία μερίδα των οργανωμένων οπαδών των πράσινων πήρε θέση εκεί που κάθονταν πάντα, ενώ μία άλλη στη θύρα 13 του γηπέδου που είναι από την απέναντι πλευρά.

Αυτό μπορεί να το διακρίνουν όσοι βρίσκονται σήμερα στις κερκίδες του γηπέδου τόσο από τα συνθήματα που ακούγονται όσο και από αρκετά πανό που μέχρι και το φινάλε της περσινής σεζόν κρέμονταν μπροστά στη θύρα 1 και τώρα βρίσκονται στη θύρα 13.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments