Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρόσω ολοταχώς για νέο ρεκόρ στα διαρκείας

Παναθηναϊκός: Πρόσω ολοταχώς για νέο ρεκόρ στα διαρκείας
Παναθηναϊκός: Οι πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας πάνε εξαιρετικά για το «Τριφύλλι», το οποίο ενδέχεται να ξεπεράσει και τον περσινό αριθμό ρεκόρ των 9.702.

Παναθηναϊκός: Την περσινή σεζόν οι «πράσινοι» έφτασαν πάρα πολύ κοντά στη διάθεση 10.000 εισιτηρίων διαρκείας, με τους φιλάθλους τους να αγοράζουν 9.702 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Φέτος, ο Παναθηναϊκός έχει θέσει έναν ακόμα υψηλότερο στόχο σε σχέση με την περσινή σεζόν, καθώς η ΚΑΕ είχε εδώ και καιρό ανακοινώσει πως τη φετινή σεζόν θα διαθέσει συνολικά 12.000 εισιτήρια διαρκείας στους φιλάθλους της, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να φτάσει σε πενταψήφιο αριθμό πωλήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές και εξαιτίας του τεράστιου ενδιαφέροντος, θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός καρτών διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων αυστηρά έως 12.000 θέσεις ούτως ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για αγορά σε μεμονωμένους αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι προσαρμόζοντας την πολιτική της στα διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση για τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων. Κάτι που σημαίνει πως σε κάθε αγώνα οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξάνονται ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρχει για την εκάστοτε αναμέτρηση. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο συμφέρουσα την εξασφάλιση εισιτηρίου διαρκείας για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε, πως με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας εξασφαλίζετε μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τις 17 εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague, τις 13 αναμετρήσεις της Basket League, τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος, τις φιλικές αναμετρήσεις, καθώς και όλους τους αγώνες των playoffs σε όλες τις διοργανώσεις! Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, καθώς και τον τρόπο αγοράς τους, μπορείτε να βρείτε στο www.paobc.gr».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ακόμη διαρρεύσει ο ακριβής αριθμός πωλήσεων του Παναθηναϊκού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι περισσότερα από εκείνα που είχαν πουληθεί στις 29 Αυγούστου του 2018. Όπως είναι λογικό οι προσθήκες των Τζίμερ Φριντέτ και Ουέσλι Τζόνσον, αλλά και το jumbotron, το οποίο θα τοποθετηθεί από τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, έχουν έχουν προσελκύσει ακόμη περισσότερους φιλάθλους της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments