Ελλάδα

Πάτρα: Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο

Πάτρα: Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο
Πάτρα: Τραγικός επίλογος μπήκε στη ζωή ενός 23χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Πάτρα: Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο άτυχος νεαρός ενεπλάκη σε τροχαίο  στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Η μηχανή του 23χρονου είχε σφοδρή σύγκρουση με τζιπ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έφτασε άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε αρχικά τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του. Ο 23χρονος Δημήτρης Φραγκάκης καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα, που βυθίστηκε στο πένθος από το άκουσμα της τραγικής είδησης. Η τροχαία Πάτρας έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση με την τραγική κατάληξη.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11 πμ από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω ΑχαΪας.

Τροχαίο και στην Ηλία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019 στο Καλλίκωμο, επί της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, στο συμβάν επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής του ΠΚ Κρεστένων για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 50χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο 50χρονος είχε τις αισθήσεις τους, όμως ήταν αρκετά σοκαρισμένος από τη σφοδρότητα του τροχαίου, στην «μετωπική» πρόσκρουση σε μεγάλο πεύκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments