Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (31/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (31/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (31/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (31/8/19).

  • Κριός

Περάσατε μια αρκετά απαιτητική περίοδο τελευταία, αγαπητοί Κριοί. Αλλά πλέον έφτασε η στιγμή να επιστρατεύσετε την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σας. Εστιάστε στα σχέδιά σας, με τη βεβαιότητα ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την πορεία σας. Αξιοποιήστε την ευφυΐα και τα ταλέντα σας και θα δείτε τα όνειρά σας να στέφονται με απόλυτη επιτυχία. Μην σταματήσετε, μέχρι να αγγίξετε την κορδέλα του τερματισμού!

  • Ταύρος

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες δυσχέρειες και πιέσεις, αγαπητοί Ταύροι. Οι υποχρεώσεις ενδέχεται να σας κουράσουν, σε σημείο να προκληθούν διαφωνίες με άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας. Επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις και να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Η καλύτερη στρατηγική για να αποφύγετε εντάσεις, είναι να κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση έναντι των άλλων. Αν αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να αποσυμπιεστείτε, θα επιλύσετε περισσότερα προβλήματα!

  • Δίδυμοι

Αλλάξτε πρακτικές, αγαπητοί Δίδυμοι! Πρέπει πλέον να πάψετε να ανησυχείτε για τους πάντες και τα πάντα: Δεν μπορείτε να ελέγχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Γι’ αυτό τα άστρα σας καλούν να αφήσετε να πράγματα να κυλήσουν αυτόνομα για λίγο. Περνάτε σε μια πολύ πιο αίσια φάση ζωής, που θα αξιοποιηθούν τα πολλά ταλέντα σας. Επί του παρόντος φροντίστε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να ανεβάζετε τη διάθεσή σας!

  • Καρκίνος

Πρέπει να κοιτάξετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν και θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, φαίνεται να μην μπορείτε να τελειώσετε όσα έχετε ήδη αρχίσει. Πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες, ώστε να διαχειρίζεστε τα θέματά σας χωρίς άγχος. Να κάνετε τακτά διαλείμματα για να ασχολείστε και με πράγματα που σας ευχαριστούν, για να μην πιεστείτε στην πορεία!

  • Λέων

Θωρακιστείτε, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή την περίοδο δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλουν ή να σας πληγώσουν πιθανά εριστικά σχόλια που θα ακούσετε. Θα προέρχονται από άτομα που σας πηγαίνουν πίσω, που σας εμποδίζουν να πραγματώσετε τους στόχους σας. Κλείστε τα αφτιά σας σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική. Έχετε γύρω σας έμπιστα και αξιόλογα άτομα για να αφιερώσετε τον πολύτιμο χρόνο σας!

  • Παρθένος

Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για βιαστικές και πρόχειρες κινήσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Τώρα πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πτυχές των θεμάτων σας, πριν δράσετε και προκαλέσετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ξέρετε τι και ποιοι ευθύνονται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό… Γι’ αυτό χωρίς να γίνετε επιθετικοί ή εριστικοί, στρέψτε την προσοχή σας στον εαυτό σας και τα θέλω σας. Έτσι θα αποφύγετε να χαλάσει κι άλλο το κλίμα της ημέρας!

  • Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αποφύγετε τις επαφές με πρόσωπα και πράγματα που δεν σας κάνουν καλό! Αυτή την περίοδο προτιμήστε να περάσετε χρόνο με δικούς σας ανθρώπους που τους αγαπάτε και ξέρετε ότι σας καταλαβαίνουν. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην την αναστέλλετε με σκέψεις που καθυστερούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εστιάστε στο να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την θετική οπτική σας για τα πράγματα!

  • Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, καλείστε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα. Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί, για να συνειδητοποιήσετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Έχετε το περιθώριο να κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η κατανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων θα ενισχύσει το έργο σας, με περισσότερους τρόπους από έναν!

  • Τοξότης

Νιώθετε την αίσια αύρα που έχει περάσει στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες; Αναλαμβάνετε επιτέλους εσείς τα ηνία – κι αυτό σας δίνει χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό! Ωστόσο, μην φτάσετε στο σημείο να σπάσετε όλους τους κανόνες: Αρκεστείτε στο να παρεκκλίνετε λίγο από αυτούς, όσο να συμβαδίσουν με το σκεπτικό σας και να ανταποκρίνονται στα θέλω σας. Όσο πιο οργανωμένοι είστε στο εξής, τόσο περισσότερες επιτυχίες σας περιμένουν!

  • Αιγόκερως

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε κάποιες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τον τελευταίο καιρό μοιάζετε σαν να έχετε αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πολύ μόνοι. Όταν προσεγγίσετε εσείς τους ανθρώπους που αγαπάτε, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Έτσι θα ενισχύσετε τη διάθεσή σας και θα εξομαλυνθεί το γενικότερο κλίμα. Όλα αυτά θα σας χαλαρώσουν και θα φτιάξουν το κέφι σας!

  • Υδροχόος

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να αδράξετε τις εξαιρετικές ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχετε μεγάλο απόθεμα εσωτερικής δύναμης και την ικανότητα να κλείσετε πόρτες με το παρελθόν: Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε και να χειριστείτε την κάθε τέτοια εκκρεμότητα. Έτσι θα ηρεμήσει η σκέψη σας και θα φορτίσετε την ενέργειά σας, ώστε να αρχίσετε να επενδύετε περισσότερα στο αίσιο μέλλον σας!

  • Ιχθύες

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε μια τάξη στις κινήσεις και την οπτική σας, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, να αποκτήσετε πιο θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αν διερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν, ίσως να ανακαλύψετε ότι όσα αναμένουν και οι άλλοι από εσάς είναι λιγότερα απ’ όσο νομίζατε. Να ξέρετε ότι θα στηρίξουν κάθε ειλικρινή προσπάθειά σας!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments