Αθλητισμός

Αντονί Μουνιέ: Βρίσκει λύση με τον Γάλλο ο Παναθηναϊκός

Αντονί Μουνιέ: Βρίσκει λύση με τον Γάλλο ο Παναθηναϊκός
Αντονί Μουνιέ: Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βρει λύση στην περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ, έστω και στο φινάλε.

Αντονί Μουνιέ: Ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση και προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται και αποτελούν μεγάλο “βραχνά” για τα οικονομικά του συλλόγου. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν απογοητευτικός την περασμένη σεζόν και από νωρίς ο Γιώργος Δώνης του έδειξε πως δεν τον υπολογίζει για τη φετινή χρονιά.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα της επίσης. Αυτό σημαίνει πως το διαζύγιο φάνταζε μονόδρομος για τις δυο πλευρές. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να φέρει κάποια πρόταση και μέχρι πρόσφατα αξίωνε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιο του. Οι ετήσιες απολαβές του Μουνιέ δεν είναι λίγες, ειδικότερα για τα δεδομένα του συλλόγου.

Αντονί Μουνιέ: Βρίσκει την άκρη ο Παναθηναϊκός

Το συμβόλαιό του βρίσκεται σε απολαβές γύρω στα 400 χιλιάδες ευρώ για αυτή την χρονιά και αποτελεί «βάρος» για το σύλλογο. Λύση, όμως, υπάρχει περίπτωση να βρει… έστω και στο 90′, όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Η Πράσινη».

Ο Μουνιέ έχει υποχωρήσει σε σύγκριση με τις αρχικές του απαιτήσεις, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν σημειώσει πρόοδο το τελευταίο διήμερο. Οι ώρες περνούν, όμως, και μέχρι αύριο (2/9) πρέπει να έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», ώστε ο Παναθηναϊκός να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του κι εκείνος να μείνει ελεύθερος, διαθέσιμος να υπογράψει σε οποιοδήποτε σύλλογο. Εσχάτως, πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία, ότι το θέμα θα κλείσει θετικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments