Αθλητισμός

Μοχάμεντ Ελνενί: Πήγε για το μεγάλο “μπαμ” ο Ολυμπιακός

Μοχάμεντ Ελνενί: Πήγε για το μεγάλο “μπαμ” ο Ολυμπιακός
Μοχάμεντ Ελνενί: Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει δικό του τον παίκτη της Άρσεναλ στο φινάλε των μεταγραφών.

Μοχάμεντ Ελνενί: Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League έκανε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για το χώρο του κέντρου και οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να φέρουν έναν παίκτη που θα ξεχώριζε στην Ελλάδα. Έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σύμφωνα με το Sportime ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει στη χώρα μας τον Μοχάμετ Ελνένι της Άρσεναλ. 27χρονος χαφ, που ταίριαζε σε όσα ζητούσε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη, που θα κάλυπτε τη θέση του κεντρικού χαφ, ανήκει στην Άρσεναλ και τελικά δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας. Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με το «Sportime», επιχείρησαν το μεγάλο κόλπο για την απόκτησή του με την ίδια μορφή, αλλά οι Τούρκοι με το δυναμικό τους μπάσιμο πρόλαβαν να τον πάρουν.

Η περίπτωση του Ελνενί, βέβαια, ήταν αρκετά δύσκολη εξαρχής. Ο ίδιος έχει υψηλό κασέ και το να βρεθεί μια «χρυσή τομή» με την αγγλική ομάδα, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα διαθέσιμο μάλιστα, έκανε την υπόθεση σχεδόν ακατόρθωτη, αλλά στον Πειραιά τουλάχιστον έκαναν την προσπάθειά τους, δείγμα του ότι ήθελαν στο ρόστερ έναν παίκτη που θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του Champions League.

Πάει Γερμανία ο Μπρούνο

Την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Μπρούνο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. To10.gr αποκάλυψε χθες την πρόταση δανεισμού της Νυρεμβέργης του Νταμίρ Κάναντι για τον Μπρούνο και οι δύο ομάδες κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς για τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου.

Ο Μπρούνο μετά την απόκτηση του Μπενζιά αλλά και του Λοβέρα δύσκολα θα έβρισκε θέση στους Πειραιώτες όχι μόνο για το αρχικό σχήμα αλλά και για την αποστολή και για αυτό θα αποχωρήσει. Ο Κάναντι θέλει πολύ τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στη γερμανική ομάδα και μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος στις επαφές των δύο συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί πως Κάναντι και Μπρούνο είχαν συνεργαστεί άριστα στον Ατρόμητο και τώρα θα βρεθούν ξανά στη γερμανική ομάδα, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να αδειάζει και μια θέση ξένου με τον δανεισμό του Βραζιλιάνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments