Ελλάδα

Τροχαίο Χαλκιδική: Οδηγός εγκατέλειψε το θύμα σε θανατηφόρο τροχαίο

Τροχαίο Χαλκιδική: Οδηγός εγκατέλειψε το θύμα σε θανατηφόρο τροχαίο
Τροχαίο Χαλκιδική: Ένα όχημα παρέσυρε ένα ανδρόγυνο και στη συνέχεια το εγκατέλειψε τραυματισμένο μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Νεκρός ο άνδρας, σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα.

Τροχαίο Χαλκιδική: Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο AEGEAN MELATHRON στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «grtimes.gr», ένα όχημα το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε ένα ανδρόγυνο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τα θύματα χτυπημένα στο οδόστρωμα, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Έτσι, έχασε τη ζωή του ο 57 ετών άνδρας από την Αγγλία, ενώ η σύζυγός του σώθηκε με τραυματισμούς στα άνω και κάτω άκρα. Ευτυχώς, τα παιδιά του ζευγαριού είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο προτού τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την τραυματία και το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Σε λίγη ώρα η τραυματίας αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πολυγύρου για περαιτέρω εξετάσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, που εγκατέλειψε τα θύματα τα οποία χτύπησε με το αυτοκίνητο του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η οικογένεια είχε έρθει από την Αγγλία στην Ελλάδα για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments