Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μόνο έτσι θα γίνει μεταγραφή

ΑΕΚ: Μόνο έτσι θα γίνει μεταγραφή
ΑΕΚ: Η Ένωση θα προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση μόνο υπό μια προϋπόθεση.

ΑΕΚ: Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/8) παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έψαχνε για κεντρικό αμυντικό δεν έκανε πρόταση σε κάποιον παίκτη. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Ίλια Ίβιτς πήγαν πίσω τις συζητήσεις για μεταγραφική ενίσχυση. Ωστόσο υπάρχει πάντα το παράθυρο απόκτησης κάποιου ποδοσφαιριστή από την αγορά των ελεύθερων.

Τις τελευταίες μέρες ο νέος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. Αρχικά είχε επαφές με τον Γουστάβο Ποιγιέτ, αλλά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Κωστένογλου που έχει αναλάβει σαν υπηρεσιακός, έχει καταφέρει να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

ΑΕΚ: Ο νέος τεχνικός κρίνει τις μεταγραφές

Όπως είπαμε και νωρίτερα υπάρχουν περίπου 15 μέρες για να γίνει κάποια μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων. Για να προχωρήσει σε κάποια κίνηση η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει βρει πρώτα προπονητή. Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ. Να έχει δηλαδή η ΑΕΚ προπονητή σύντομα.

Σε περίπτωση που η Ένωση δεν κλείσει σύντομα προπονητή, τότε θεωρείται απίθανο να κάνει άλλη μεταγραφή. Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.  Σύμφωνα με το sportime.gr, το βασικότερο απ’ όλα βέβαια είναι αυτή τη φορά η ΑΕΚ να κάνει τη σωστή επιλογή στην τεχνική της ηγεσία. Οι επαφές με υποψήφιους τεχνικούς που έχει στο μπλοκάκι του ο Ιβιτς θα κορυφωθούν. Συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή είχαμε και χθες, τα επόμενα 24ώρα ωστόσο το τοπίο αναμένεται να αρχίσει να ξεδιαλύνεται.

Ο Ίβιτς φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ξένων προπονητών και μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να επιτευχθεί συμφωνία, με έναν εξ αυτών. Όμως ξεκαθαρίζεται ότι βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να κάνουν τη σωστή επιλογή και όχι τη βιαστική επιλογή. Ο Νίκος Κωστένογλου όσο διάστημα χρειαστεί, ως πιστός «στρατιώτης» θα είναι εκεί, ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments