Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Κορυφώνονται οι επαφές του για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Κορυφώνονται οι επαφές του για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ξένων προπονητών που δουλεύει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Ίλια Ίβιτς: Η δύσκολη εβδομάδα της ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο της ομάδας πέρασε. Το πρόσημο μπορεί να θεωρηθεί θετικό, παρά τον αποκλεισμό από το Europa League. Η εμφάνιση στην Τουρκία και η νίκη στην Τρίπολη έδωσε μία ανάσα στην Ένωση, μέχρι να προχωρήσει στην απόκτηση νέου προπονητή.

Για το επόμενο 15νθημερο, λόγω της διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, οι παίκτες της ΑΕΚ θα αποφορτιστούν ψυχολογικά από τις έντονες τελευταίες εβδομάδες. Κυρίως όμως αναμένεται να μπουν σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα προκειμένου σιγά – σιγά να ανακτήσουν τη χαμένη τους φυσική κατάσταση.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς ψάχνει προπονητή και η αλήθεια είναι πως όσο γρηγορότερα τον έχει στα Σπάτα, τόσο το καλύτερο θα είναι. Σύμφωνα με το sportime.gr, το βασικότερο απ’ όλα βέβαια είναι αυτή τη φορά η ΑΕΚ να κάνει τη σωστή επιλογή στην τεχνική της ηγεσία. Οι επαφές με υποψήφιους τεχνικούς που έχει στο μπλοκάκι του ο Ιβιτς θα κορυφωθούν. Συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή είχαμε και χθες, τα επόμενα 24ώρα ωστόσο το τοπίο αναμένεται να αρχίσει να ξεδιαλύνεται.

Ο Ίβιτς φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ξένων προπονητών και μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να επιτευχθεί συμφωνία, με έναν εξ αυτών.

Όμως ξεκαθαρίζεται ότι βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να κάνουν τη σωστή επιλογή και όχι τη βιαστική επιλογή. Ο Νίκος Κωστένογλου όσο διάστημα χρειαστεί, ως πιστός «στρατιώτης» θα είναι εκεί, ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η πιθανότητα να γίνει κάποια κίνηση από την ΑΕΚ είναι μικρή. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να κάνει μία επιπλέον μεταγραφή ο «Δικέφαλος», αν κλείσει σύντομα ο νέος προπονητής κι αν ζητήσει κάποια επιπλέον κίνηση κι εφόσον βρεθεί κάτι καλό στην ελεύθερη αγορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments