Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανησυχία στους “πράσινους” ενόψει… ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Ανησυχία στους “πράσινους” ενόψει… ντέρμπι
Παναθηναϊκός: Σκέφτονται από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Παναθηναϊκός: Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις των πρασίνων μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων ετών και ηττήθηκε με κάτω από τα χέρια από τους Κρητικούς, προκαλώντας εκνευρισμό στον κόσμο της. Πλέον, οι πράσινοι έχουν μερικές ημέρες για να ανασυνταχθούν και να προσπαθήσουν για την αντεπίθεση, με τα επικείμενα ματς να έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας, καθώς στη συνέχεια, το τριφύλλι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη και την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στις τάξεις της διοίκησης έχουν αρχίσει να σκέφτονται ήδη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της LiveSport, στο τριφύλλι εκφράζουν ανησυχία για επανάληψη των περσινών φαινομένων (όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου). Οι έντονες αποδοκιμασίες στο ματς με τους Κρητικούς και η αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου, έχουν προκαλέσει φόβο στη διοίκηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι, άλλωστε, με το «ντου» μερίδας των οπαδών και τα ουκ ολίγα επεισόδια που υπήρξαν, το ματς είχε διακοπεί οριστικά και η σεζόν… χάθηκε οριστικά με την τιμωρία να αποτελεί «χαριστική βολή», με αφαίρεση 3 βαθμών και τέλεση 3 αγώνων «κεκλεισμένων των θυρών».

Σε εκείνο το ματς, μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση αρκετών στελεχών του τομέα ασφάλειας της ΠΑΕ. Και από τη στιγμή που κανείς δεν έχει ξεχάσει τι έγινε πέρυσι, η ανησυχία είναι διάχυτη και φαίνεται πως δε θα κοπάσει, ακόμη κι αν το «τριφύλλι» κερδίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ενδεχόμενη ακραία αντίδραση των οπαδών, αν επαναληφθεί μια νέα κακή εμφάνιση, μπορεί να σημαίνει πολύ άσχημα νέα για την χρονιά του Παναθηναϊκού, καθώς δεν είναι μόνο το θέμα των επεισοδίων, αλλά και το γεγονός πως UEFA, FIFA, ΕΠΟ και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους το θέμα της βίας στα γήπεδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments