Ελλάδα

Τραγωδία στο Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην μαθήτρια

Τραγωδία στο Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην μαθήτρια
Τραγωδία στο Βόλο: Ο θάνατός της άτυχης 14χρονης προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα κάτω άκρα.

Τραγωδία στο Βόλο: Το πολύ σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που υπέστη η 14χρονη μαθήτρια την ώρα που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σηκώθηκε να τραβήξει μια selfie και εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι στο λούνα παρκ που διασκέδαζε με φίλους της, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό της. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε. Αύριο θα γίνει η κηδεία της άτυχης μαθήτριας στον Αλμυρό Βόλου. Την ίδια ώρα ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας του γυμνασίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη στο άκουσμα του θανάτου της κόρης του. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Η καρδιολογική του εικόνα είναι επιβαρυμένη, με δεδομένο ότι προ δεκαετίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση bypass.

«Ο χειριστής του παιχνιδιού δεν καταζητείται»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας αλλά και του χειριστή ο εργαζόμενος δεν καταζητείται και δεν έχει καν κληθεί να καταθέσει. Επίσης ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι πληρούσε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και μάλιστα είχε λάβει πιστοποίηση από τον αρμόδιο φορέα. Συγκεκριμένα δήλωσε: Ο εργαζόμενος ευθύς αμέσως μετά την εξέλιξη του περιστατικού που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του παιδιού, μάλλον δυστυχώς φοβήθηκε, τρομοκρατήθηκε, σοκαρίστηκε, πανικοβλήθηκε και πιστεύω αψυχολόγητα απομακρύνθηκε από τον χώρο που έγινε το περιστατικό, ενώ η υπεύθυνη του Λούνα Παρκ έμεινε και ανέλαβε τις όποιες ευθύνες την ακολουθούν. Κατά την άποψη μου όμως δεν υπάρχει καμία ευθύνη. Έμεινε, έγινε ολόκληρη αστυνομική διαδικασία, ελήφθησαν μαρτυρικές καταθέσεις και από την υπεύθυνη του Λούνα Παρκ η οποία οδηγήθηκε την επόμενη ημέρα στην Εισαγγελία, η εισαγγελέας πρωτοδικών απείχε από κάθε ποινική δίωξη αναγγέλλοντας προκαταρκτική εξέταση και συνέχιση της αστυνομικής έρευνας.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας του πατέρα της 14χρονης

Χειροτέρεψε η κατάσταση υγείας του πατέρας της 14χρονης κοπέλας που σκοτώθηκε όταν εκσφενδονίστηκε στην κυριολεξία από παιχνίδι του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 14χρονης, μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συγκινεί η αδερφή της 14χρονης

Η άτυχη 14χρονη ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη του Γυμνασίου. Ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook έγραψε στο προφίλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω», αλλάζοντας τη φωτογραφία της με μια πένθιμη κορδέλα. Η κηδεία της άτυχης 14χρονης σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σήμερα, Δευτέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments