Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (2/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (2/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Δευτέρα (2/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Δευτέρα (2/9/19).

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, εδώ και λίγο καιρό η διάθεσή είναι εστιασμένη στο πώς θα διασκεδάσετε περισσότερο. Αποζητάτε κάθε ευκαιρία για να χαλαρώσετε, μέσα από συχνές αποδράσεις και πολυάριθμες συναθροίσεις. Θέλετε στο πλάι σας τους ανθρώπους που νοιάζεστε και σας νοιάζονται, που σας κάνουν ευτυχισμένους. Συνεχίστε να ενδίδετε στην παρόρμηση διαφυγής από την καθημερινότητα. Αυτή η ανάπαυλα θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα φορτίσει τις ενεργειακές σας μπαταρίες!

Ταύρος

Περνάτε μια φάση που σκέφτεστε και αναλύετε υπερβολικά τα πάντα, αγαπητοί Ταύροι. Αυτό οφείλεται σε μια ανασφάλεια που νιώθετε, εξαιτίας κάποιων παραγόντων που σας έχουν πιέσει αρκετά. Το πιο συνετό για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να πάψετε να βασανίζετε τόσο το μυαλό σας. Πιο αίσιες συνθήκες για την καθημερινότητά σας είναι ήδη προ των πυλών. Η σκέψη σας θα αποκτήσει διαύγεια και θα κατασταλάξετε στα ζητούμενά σας. Σύντομα θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις, για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί!

Δίδυμοι

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι αυτές που κυριαρχούν στο μυαλό σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Δίδυμοι. Αρχίσουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα καινούργιες προοπτικές εξέλιξης, που θα θέλετε να ορμήσετε για να τις αδράξετε. Θα σας κάνει καλό να στηριχτείτε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Σύντομα θα αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις, ακόμα και σε θέματα που είχαν λιμνάσει. Το μέλλον σας διαγράφεται εξαιρετικά ρόδινο και αποδοτικό!

Καρκίνος

Έχετε να χειριστείτε πολλά θέματα ταυτόχρονα κι αυτό σας πιέζει αρκετά, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό δεν πρέπει να χρονοτριβείτε άσκοπα: Ορμήστε στη δράση, για να προλάβετε να ολοκληρώσετε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε. Τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας, για να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στα χρονικά περιθώρια που σας έχουν τεθεί. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σας παρεκκλίνει από τους στόχους σας!

Λέων

Η έναρξη της εβδομάδας διαβλέπεται είναι εξαιρετική για εσάς, αγαπητοί Λέοντες! Θα είναι γεμάτη θετικές δονήσεις και λαμπρές προοπτικές για τους στόχους σας. Η ενέργεια που θα σας κατακλύσει, θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε ακόμα και τις πιο δημιουργικές ιδέες σας. Όλα όσα αρχίσετε να οικοδομείτε τώρα, θα δείτε να αποδίδουν τα μέγιστα όσο προχωράτε στη διαδρομή σας!

Παρθένος

Θέματα της οικογένειας και του σπιτικού σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, αγαπητοί Παρθένοι. Υπάρχει ένα πρόβλημα οικονομικής φύσεως στο περιβάλλον σας, που θα αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια. Εσείς καλείστε να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε τις αίσιες προοπτικές σας. Με αυτή την εύνοια, θα μπορέσετε να επιλύσετε όλα τα θέματα που θα ανακύψουν. Η βελτίωση τις διάθεσής σας σταδιακά, θα συμβάλλει περαιτέρω στην ετοιμότητά σας να βρίσκετε λύσεις!

Ζυγός

Η κοινωνική σας διάθεση παίρνει την ανιούσα με το άνοιγμα της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Ζυγοί! Σε αυτή θα συμβάλλει πολύ η ανταπόκριση που θα λαμβάνουν όλες οι δημιουργικές σας ιδέες. Είστε πρόσχαροι και σκέφτεστε ακόμα και την περίπτωση να οργανώσετε μικρές αποδράσεις, που θα ανορθώσουν ακόμα πιο πολύ το κέφι σας. Αν σας απασχολεί κάποιο οικογενειακό θέμα, θα καταφέρετε να το επιλύσετε από το μεσημέρι και μετά!

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και πρέπει να τους δώσετε προτεραιότητα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν θέλετε να επανέλθετε σε μια ήρεμη καθημερινότητα, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα της καινούργιας εβδομάδας. Με εργαλείο την σύνεση και τη βοήθεια των άστρων, θα προκύψουν λύσεις που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά. Αργότερα μέσα στη μέρα θα λάβετε μια ευχάριστη και ανέλπιστη πρόταση!

Τοξότης

Νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί με την έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Τοξότες. Από τη μία είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, από την άλλη θα εκνευρίζεστε εύκολα. Το βέβαιο είναι ότι θα επηρεάζεστε αρκετά από τις συμπεριφορές των ατόμων του περιβάλλοντός σας. Αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει, είναι να απασχολήσετε το μυαλό σας με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Έτσι θα επιστρέψετε στην ισορροπία, θα καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις!

Αιγόκερως

Νιώθετε αποσυντονισμένοι και χωρίς διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι ουσιαστικό, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ωστόσο, η ενέργειά σας θα αλλάξει στη διάρκεια της ημέρας… Γι’ αυτό μην ενδώσετε στην πρωινή τάση για απομόνωση, εστιάστε στην επιστροφή στον δυναμισμό σας. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει αργότερα μια θαυμάσια επαγγελματική ευκαιρία!

Υδροχόος

Έχετε την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι μια εριστική τάση που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να σας κάνει πεισματάρηδες και εγωκεντρικούς όσο αφορά τις απόψεις σας. Τα άστρα σας καλούν να αντισταθείτε στην παρόρμηση να πείσετε τους άλλους ότι έχετε δίκιο, να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε συμμάχους στο πλευρό σας, άτομα έτοιμα να σας στηρίξουν για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας!

Ιχθύες

Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες. Για κάποιο λόγο έχετε αμφιβολίες για την κάθε κίνησή σας, ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Το πλανητικό περιβάλλον της καινούργιας εβδομάδας έχει τη δυναμική να διαλύσει τα σύννεφα από μπροστά σας. Πλέον θα αρχίσετε να αντικρίζετε με περισσότερη διαύγεια τα θέματα που σας απασχολούν. Όταν ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε και για τα επόμενα βήματά σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments