Αθλητισμός

Αλβάρο Μεδράν: Ελεύθερος ο Ισπανός που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό

Αλβάρο Μεδράν: Ελεύθερος ο Ισπανός που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό
Αλβάρο Μεδράν: Ο Ισπανός μέσος που ήταν στο… στόχαστρο των Πειραιωτών και έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια.

Αλβάρο Μεδράν: Ένα από τα ονόματα που είχαν βρεθεί στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Για τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια υπήρχε φημολογία στα μέσα του καλοκαιριού ότι γίνεται κουβέντα και πως είναι πολύ πιθανό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Άλλωστε, ο ίδιος δεν υπολογιζόταν από τις «νυχτερίδες», αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε και για τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, εδώ και λίγες ώρες ο Μεδράν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, καθώς η Βαλένθια ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός μέσος έλυσε το συμβόλαιο του με τις «νυχτερίδες» και είναι πλέον ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Πρόκειται για κεντρικό χαφ που είναι 25 ετών και έχει περάσει από αρκετές ισπανικές ομάδες. Συγκεκριμένα έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Χετάφε, την Αλαβές και τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην Ισπανία έχει αρκετά καλό όνομα με 77 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Μεδράν πλέον είναι ελεύθερος, ενώ είναι ανοιχτό και το παράθυρο των μεταγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ολυμπιακός: Οι προτάσεις και τα «όχι» για Κούτρη και Ομάρ

Λεονάρντο Κούτρης και Ομάρ Ελαμπντελαουί θα συνεχίσουν στον Πειραιά αν και βρέθηκαν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» η Μαγιόρκα ενδιαφέρθηκε για τον Κούτρη και ήθελε να τον πάρει δανεικό δίνοντας 8 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπάρχει στη συμφωνία οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ενώ για τον Νορβηγό δεξιό μπακ, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, φέρεται να έφτασε πρόταση 2 εκατομμύρια ευρώ συν 2,5 για 25 συμμετοχές (δηλαδή 4,5 εκατομμύρια ευρώ). Τελικά καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε και φυσικά οι παίκτες συνεχίζουν κανονικά στους «ερυθρόλευκους».

Μπρούνο: Δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Νυρεμβέργη του Νταμίρ Κάναντι αλλά τελικά η μετακίνησή του στην Γερμανία δεν προχώρησε. Αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ήθελε να φύγει και όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» ζήτησε να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους». Η διοίκηση της ομάδας ήταν αρνητική αλλά μετά από συζήτηση με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Πέδρο Μαρτίνς αποφασίστηκε να μείνει στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μάλιστα προτίθεται να δώσει και κάποιο χρόνο συμμετοχής στον Μπρούνο, ώστε να μην είναι ανενεργός και να έχει ρυθμό. Εξάλλου τα ματς φέτος για τον Ολυμπιακό θα είναι πάρα πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε θα υπάρξει χώρος και για τον Μπρούνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments