Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Λύνεται το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό

Γιάγκος Βούκοβιτς: Λύνεται το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό
Γιάγκος Βούκοβιτς: ο Σέρβος στόπερ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σαν ελεύθερος.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Φέτος ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας, αλλά δεν αποτελούσε πρώτη επιλογή για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μάλιστα, υπήρχε η αίσθηση πως με μια καλή πρόταση ο Ολυμπιακός δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Ωστόσο καμία ομάδα δεν έκανε κάποια προσφορά που να καλύπτει τον παίκτη και έτσι έμεινε στην ομάδα. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Τελειώνει άμεσα

Ο Σέρβος αμυντικός έχει ήδη πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδεία του μανατζέρ του, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες. Οι δύο πλευρές προχώρησαν τη λύση της συνεργασίας τους. Κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Και τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ως ελεύθερος πια, να αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τελικά το όνομά του… έπαιξε ακόμη και για την Κύπρο, αλλά τελικά η φημολογούμενη λύση της Πάφου δεν προχώρησε. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες υπήρξαν φήμες και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Ίλια Ίβιτς είναι μεγάλος θαυμαστής του και θα ήθελε να τον δει με τα “κιτρινόμαυρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments