Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Επισημοποίησε την παραμονή του η ΑΕΚ

Νίκος Κωστένογλου: Επισημοποίησε την παραμονή του η ΑΕΚ
Νίκος Κωστένογλου: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Νίκος Κωστένογλου: Μόλις έγινε γνωστό το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο Έλληνας τεχνικός της Κ19 κλήθηκε να αναλάβει την πρώτη ομάδα αρχικά για τα παιχνίδια με Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Νίκος Κωστένογλου κατάφερε να τονώσει το ηθικό των παικτών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επί των ημερών του ο “δικέφαλος” έχει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μετά το παιχνίδι της Τρίπολης ξεκίνησε μια κουβέντα για το αν πρέπει ο “Κωστέ” να μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, οι Μάρκο Λιβάγια και Αντρέ Σιμόες τοποθετήθηκαν δημόσια και τόνισαν ότι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής του. Το μεσημέρι της Τρίτης (3/9) έγινε γνωστό ότι οι “κιτρινόμαυροι” αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον έμπειρος τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Νίκος Κωστένογλου: Επίσημα μέχρι το τέλος της χρονιάς στην ΑΕΚ

Μερικές ώρες αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος. Στην ανακοίνωση της Ένωση ευχαρίστησε τον έμπειρο κόουτς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments